2777
2789
عنوان

کممممک کنید خانوما

77 بازدید | 14 پست

سلام خانما من از دست خانواده شوعرم خسته شدم .از اول خیلی  صمیمی شدم و احترام زیاده زیاد فک کردم جنبه دارن ولی الان ساده گرفتنم دیگ شدم وردستی همیشه بدون دعوت خونم میان مادر شوهرم بهم دستور میده اینوبیار اون کارو کن .پدرشوهر و برادر شوهرم میرن سر کشوهام از قیچی و ناخنگیرو ...استفاده میکنن.هروقت حوصلشون سربره میان.الان ک بچه دارشدم بیشترب بهانه بچه میان.کلا همه زندگیم و تعطیلاتم شده خانواده شوهرم یا اونا اینجان یا من اونجا.اونجام ک میرم بازم دستور میدن.خانواده خودم راهشون دوره زیاد نمیان و بریم.الانم ب شوعزم میگن ما تحمل دوری بچه نداریم نمیزارن چندروز برم بمونم اکنجا.

دیگ حسته شدم چکار کنم این صمیمیت و رفت و امد کم و کم بشه.

دوس ندلرم قطع رابطه کنم ولی کم بشه حدو مرز داشته باشیم

سعی کن خودت کمتر بری من اوایل ازدواجم شوهرم مجبورم میکرد هفته ای چندبار برم خونه مامانش خونه بابای منم دوره اوایل تحمل کردم تا یه بار یه بی احترامی از جانب خواهراش دیدم اون شد یه دعوایی بین من و شوهرم گفتم من فقط هفته ای دوبار میرم خونه مامانت اونم خودتم باید باشی محکمم سر حرفم وایسادم الانم راضی نیستما ولی از قبل بهتره اصولی تره حالا میخام اینم کمترش کنم ولی یهدفه نمیشه باید به مرور زمان باشه شما که نمیتونی به اونا بگی نیاید ولی خودت میتونی رفتنتو کم کنی خیلی از مردا رو میشه به زبون خوش گرفت بهش بگو با بچه اذیت میشم بگو جدیدا دوس دارم بیشتر تو خونه خودم باشم . خونه مامانتم رفتی دو سه روز بمون اگه خیلی دور نیستن وکاری به حرفای دیگران نداشته باش تو یه شوهر داری نه صد تا.

طبق قانون جذب در تاریخ 9/9/99 یه شغل عالی دارم
سعی کن خودت کمتر بری من اوایل ازدواجم شوهرم مجبورم میکرد هفته ای چندبار برم خونه مامانش خونه بابای م ...

شوهرم قبلا یه بار دیگه ازدواج کرده چهار سال زندگی کرده باهاش  فامیلشون بوده بچه دار نشده  بخاطر لج با اونا و بگن ما با عروسمون خوبیم همش میان و روزای تعطیلم صبح خیلی زود زنگ میزنن بگیم نمیایم میگن خب ما میایم حق ندارم یه روز تعطیل برای خودم باشم.

سرزده میان.مادرشوهرم خودش یه رو درمیون حتما میادساعت هشت صبح اینجاست بچه رو میگیره و هی ب من دستور میده لباسش بیار پوشکش بیار ...خیلی بچه ندیده ست همش عکس میگیره که یه حوری زن قبلیش ببینه میخاد عقده هاش رو من خالی کنهتقصیر خودمه از اول ساده گدفتم با مظلوم نمایی ها شوعرم کنار اومدم فامیلمون فوت سدنه عروسی نه عقدی.حتی ماه عسلم باپولپاگشاها خودم بوده ازش چیزی میخاستم میرفت از خونه مامانش چیزای زن قبلیشو زعد چهارسال میورد الانم فاکتور طلاهام دست مامانشه حس میکنم طلاهامم مال زن قبلیشه😢الان خودش و خانوادش به هیچ گرفتنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرم قبلا یه بار دیگه ازدواج کرده چهار سال زندگی کرده باهاش  فامیلشون بوده بچه دار نشده   ...

این چه وضشه ساعت هشت صبح میاد خونتون به شوهرت بگو چرا نباید تو خونه خودم آسایش داشته باشم؟ بیا از این یه مورد شروع کن اومد خودتو بزن به خواب به شوهرت بگپ هشت صبح میاد سر درد میگیرم, تو خونت با تاپ و شلوارک بگرد تا خجالت بکشه پیش شوهرت البته اگه خانواده بازی نیستن از یه جایی شروع کن به نظرم از این هشت صبح اومدنش شروع کن. خواهر شوهرم داری؟

شوهرم قبلا یه بار دیگه ازدواج کرده چهار سال زندگی کرده باهاش  فامیلشون بوده بچه دار نشده   ...

منم خیلی خودمو دست کم گرفتم جلو اینا ولی دارم سعی میکنم خودمو اصلاح کنم

این چه وضشه ساعت هشت صبح میاد خونتون به شوهرت بگو چرا نباید تو خونه خودم آسایش داشته باشم؟ بیا از ای ...

نه خوشبختانه.

ولی همش پیش شدهرم میگ من بچه داشتم حامله بودم یسره مهمونی میدادم ب عمه هاتزن تو شانس داره کسی مزاحمش نمیشه .

دراین حد پررو 😕

نه خوشبختانه. ولی همش پیش شدهرم میگ من بچه داشتم حامله بودم یسره مهمونی میدادم ب عمه هاتزن تو شانس ...

😀😀😀

جاریم نداری که سرش با اون گرم بشه؟

نه خوشبختانه. ولی همش پیش شدهرم میگ من بچه داشتم حامله بودم یسره مهمونی میدادم ب عمه هاتزن تو شانس ...

وقتیم میاد همزمان ک داره محکم درمیزنه زنگم میزنه .گوشیم میگیره😆

وقتیم میاد همزمان ک داره محکم درمیزنه زنگم میزنه .گوشیم میگیره😆

خیلی وقتا در رو باز نکن نمیخام بگم بهش بی احترامی کنیا نه اصلا ولی اگه میخای کمتر صبح زود بیاد یکی دوبار در هفته در رو باز نکن بگو حموم بودم یا رفتم خرید یا هندس فری تو گوشم بود نشنیدم گوشیتو اون ساعت از دسترس درار

خیلی وقتا در رو باز نکن نمیخام بگم بهش بی احترامی کنیا نه اصلا ولی اگه میخای کمتر صبح زود بیاد یکی د ...

بچه دوناهه رو بزارم برم حموم وچیزی نشنوم زنگ میزنه ب شوهرم  واویلا میکنه که بچه رو تنها نیزاره میره حموم😐.

بخدا بابام روزای اخر ک میخاست از دنیا بره خودش میدونست دکترا جوابش کردن زنگ زد بیا ببینمت انقدر غرزد مادشوهرم ک از لجش نرفتم با فداش بابام فوت شدو من ندیدمش .خیلی از دستش داغونم.

شوهرمگ همش منت اون دوشب ک تو بیمارستان اونده پیش نوه خودش سرم میزاره چون بابام فوت شده بود مامانم نتونست بیاد .خوهر و خاله هم ندارم .باید تا اخر عمرم بگم چشم بخاطر اون دوشب ک اومده پیش نوه خودش

بچه دوناهه رو بزارم برم حموم وچیزی نشنوم زنگ میزنه ب شوهرم  واویلا میکنه که بچه رو تنها نیزاره ...

کار اشتباهی کردی به خاطر مادرشوهرت نرفتی باباتو ببینی خدا رحمتشون کنه شمام بزن به پررویی بگو وظیفش بوده وقتی تنها بودم واسه نوه ش اومده به شوهرت که میتونی این حرفا رو بزنی