2777
2789
عنوان

از پیاده همه جا رفتن خسته ام 😔خواهرانه بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 1053 بازدید | 128 پست

خطرناکه؟ چی خطرناکه؟ 

منکه مجردم ماشین گرفتم. شب تو جاده میرم. خیلی از کارام جلو افتاده یعنی ی بار باطریش خابید واقعا قدرشو دونستم...شما دیوه خونواده این از واجباته با این هزینه ای تاکسی اا. بعدشم قرار نیس ک یدفعه برید جاهای شلوغ کم کم و اینکه کلا مردها استعداد رانندگیشون ب نسبت خانوما بهتره.. هیچ خطری هم نداره با احتیاط برونه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوچرخه ی خوب هم میشه بگیرید. نفری یکی

لطفا مسخره نکنید میتونی راهنمایی کن بعدم متنم رو با دقت بخون نوشتم راهنمایی کنین ۱۵بدن چقد بزارم روش بازم وام بگیرم 

از آقایون سایت متنفرم که ترکوندنم 🥴

شرایط من عین شماس حالا من دوتا بچه شیربشیر دارم 

ولی راستشو بخوای فعلا راضیم 

هزینه اسنپ اینا خیلی پایینتر از ماشین درب وداغون 40تومنیه 

که هرروز خدا تعمیر گاه  هزینه بیمش تایراش 

ازهمه مهمتر بنزین 3تومن بزن دوقدم برو تموم بشه 

من حساب کردم خرجش خیلی بیشتر میشه 

وتا شرایط مالیم خوب نشه ماشین نمیخوام فعلا

من از قیدت نمیخواهم رهایی
ماهم‌نه‌خونه داریم نه ماشین عزیزم وام دیعه مستاجران چه جوریه شرایطش؟ میشه بگی بیفتم دنبالش

برو تو سایت بزن ثبت نام ‌ودیعه مستاجران

از آقایون سایت متنفرم که ترکوندنم 🥴
اینو میدونم ۱۵کمه راهنماییم کنین چقد بزارم روش تا یه ماشین مدل پایین نسبت خوب بگیریم

حداقل سی تومن باید روش بذاری

ماشین مدل پایین هم که به دردسرش نمی ارزه همه ش تعمیرگاه

روزها رفتند و من دیگر  خود نمی دانم کدامینم             آن منِ سرسخت مغرورم  یا   منِ مغلوبِ دیرینم