2777
2789

سلام بچه ها من ثبت نام کردم واسه وام ۱۵میلیونی ودیعه مستاجران من اول فک کردم ۳۰میدن که نهایت ۱۰بزاریم روش یه ماشین برای جلو دست و پامون بخریم هاچ بک چیزی الان دیدم برای ما وام ۱۵میلیونه ماشین واجبه چون ما مریض میشیم باید التماس این واون کنیم یا کلی پول اژانس و اسنپ بدیم همه جا پیاده میریم پیاده بابام همش میگه ماشین بخرید تا جوونید حسرت تو دلتون نمونه ولی پدرشوهرم راضی نیست و میگه خطرناکه شما جونید میشه راهنمایی کنید منو خواهرانه میدونم مشکل خیلیاس

از آقایون سایت متنفرم که ترکوندنم 🥴

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخرید ماشین یه چیز واجبیه واقعا

۱۵میلیون وام بدن حقوق همسرم کمه یه راهکار بدین چقد پول بزارم تا یه ماشین جمع و جور برای مواقع ضروری بشه

ماشین خییییلی واجبه.

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 
چی چی جوونید ماشین نخرید ؟پیر شدید میخواین بخرید😂بعدش با ۱۵تومن چی میشه خرید🤔

همون ناراحتم راهنماییم کنین چقد پول بزارم چطوری وام یا چیز دیگه چه خوبه

۱۵میلیون وام بدن حقوق همسرم کمه یه راهکار بدین چقد پول بزارم تا یه ماشین جمع و جور برای مواقع ضروری ...

میتونید از این ماشین شرایطیا بیارین

در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم رخ خواهد داد 😍💜
۱۵میلیون وام بدن حقوق همسرم کمه یه راهکار بدین چقد پول بزارم تا یه ماشین جمع و جور برای مواقع ضروری ...

هر چی دارید بزارید روش که حداقل ۵۰ بشه بتونید پراید بگیرید دیگه مگه چیز دیگم میشه؟

خدایا شُکرت❤🧿