2777
2789

سلام خانوما من ۱۳ روز پیش iuiشدم و امروز کر رفتم ازمایش دادم گفتن مشکوک ب بارداری هستی ولی بتام خیلی پایین بود ولی خب کلا حالت پریودی دارم حس میکنم ک پریودم و سینه هام دردناک شدن کسی بوده اینطوری بعدش جواب مثبت بود؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اینطوری سینه م درد نگرفته البته یه بار اینطور شدم اونم دوماه پریود نشدم 

انشاءالله که باردار باشی.ولی زیاد دلخوش علائم نباش که بعد تو ذوقت نخوره.من وقتی گفت منفی دنیا رو سرم خراب شد اینقدر گریه کردم تو آزمایشگاه همه نگام میکردن ولی بعدش بیخیال شدم

گلم انشالله برات مثبت شه من هم تنبلی دارم هم شوهرم ضعیفه از الان بهش گفتم اگر برامون منفی شد ماه بعدش باز ای یو ای میکنم نشد ای وی اف دیگه نمیشه صبر کنم یبار بیبیچکم هاله انداخت بتام 2بود

21سالمه وآرزومه مامان بشم❤️😍شروع وزن 76😡وزن فعلی55🙂وزن هدف50😍خدایا یه روزی میادمن مادر بشم خدایا توکه حال منو میدونی معجزه کن برام دلم ناجور هوای حرم امام رضا رو کرده خدایا کاش بشه برم زیارت 😞
انشالله ک زود دامنت سبز میشه گلم

شمام  همینطور به امید خدا میگم اون یکی تاپیکت هم خوندم هزینش خیلی عالی بوده من 1500برام تموم شد عکس رنگی هم دادم پونصد یعنی یه بار ای یو ای دو میلیون کلا

140ویزیت 

500عکس رنگی

حالا برای شروع سیکل

140ویزیت

300داروهام

140وزیت 

60آمپول

850آی یو ای

21سالمه وآرزومه مامان بشم❤️😍شروع وزن 76😡وزن فعلی55🙂وزن هدف50😍خدایا یه روزی میادمن مادر بشم خدایا توکه حال منو میدونی معجزه کن برام دلم ناجور هوای حرم امام رضا رو کرده خدایا کاش بشه برم زیارت 😞