2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به امام رضا یا امام حسین رو کن یه چله زیارت عاشورا بردار به نیت همون شخص یا اگه بهترشو بخوای از خود ...

انقد التماسشون کردم دریغ از یه نشونه... 

بهترین اتفاق زندگیم  روز ۹/۹/۹۹ افتاد 😍 خدایا سپاسگزارم
باید چیکار کنم 

هیچی میخوای برات بردارم؟فقط یکم حواست به کارات باشه گناه و این جیزا نکن مثلا اگه غیبت میکنی زیاد یا یه گناهی که بیخیال ازش میگذری ولی میدونی گناهه این چهل روز بزارش کنار به خدا بگو حاجتمو بده منم این کارو.نمیکنم .دعارو.من بجات میخونم 

درحال ساختن یه زندگی جدید...
هیچی میخوای برات بردارم؟فقط یکم حواست به کارات باشه گناه و این جیزا نکن مثلا اگه غیبت میکنی زیاد یا ...

چشم گلم مرسی مهربون ... اجرت با خدا... خدا تورو رسوند 

انقد التماسشون کردم دریغ از یه نشونه...

یه ادم خاص رو اگه بخوای طرف اگه به صلاحت نباشه محااااله

من 5سال خودمو کشتم به یکی برسم با هیییییچ کاری نشد الان البته دارم میبینم پسره چقدر خرابه و بده و خدا رو شکر میکنم

هیچی میخوای برات بردارم؟فقط یکم حواست به کارات باشه گناه و این جیزا نکن مثلا اگه غیبت میکنی زیاد یا ...

اگه امکانش هست و دعاتون خراب نمیشه میشه اسم منم بیارید موقع دعا خوندن و نیت کردنتون؟اسمم زهراس نیتم هم ازدواج و خوشبختی

البته اگه میشه و شما و استارتر قلبا راضی هستین

اگر نظرت مخالفه منه ریپلای نکن چون احتمال رنگی شدنت هست 
توام برا من دعا کن عقدم به زودی بدون دردسر بگذره و همه چی بخوبی تموم بشه 

اسمتو بگو تو دعاهام و ذکرایی که میگم برات دعا کنم

اگه امکانش هست و دعاتون خراب نمیشه میشه اسم منم بیارید موقع دعا خوندن و نیت کردنتون؟اسمم زهراس نیتم ...

اسم تو میارم اشکالی نداره فقط نیت ازدواجی کن که خدا خودش برات صلاح بدونه فرد خاص نباشه 

درحال ساختن یه زندگی جدید...
یه ادم خاص رو اگه بخوای طرف اگه به صلاحت نباشه محااااله من 5سال خودمو کشتم به یکی برسم با هیییییچ ک ...

بمیرم چی کشیدی تو ۵ سال