2777
2789
عنوان

خانمای گل کیاامشب تنهاندشوهرشون مسافرته ..چکارامیکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 558 بازدید | 35 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه من بودم سکته میکردم شوهرم میدونه به خاطر همین زیاد تنهام نمیزاره

سرکاره بنده خدا چیکار کنه چیزی بوده که خودم از روز اول قبول کردم اولاش خیلی سخت بود الان عادت کردم البته خیلی دلتنگ میشم ولی مجبوریم دیگه 

شمایی که داری امضام رو میخونی خواهش میکنم ی صلوات بفرس حاجتم رو بگیرم ایشالا خدا کمکت کنه 
سرکاره بنده خدا چیکار کنه چیزی بوده که خودم از روز اول قبول کردم اولاش خیلی سخت بود الان عادت کردم ا ...

خدا بهتون توفیق بده و محبت تون رو بیشتر کنه😍

و خدایی که بشدت کافیست......

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4948321/خانمها-امروز-تو-بیمارستان-مشهد-یه-دختر-15ساله-مجرد-زایمان-کردلطفا گزارش بزنید واستون حمد میخونم لایک کنید

ممنونم

همیشه به این فکر کن که خدا هست دل شکستن تاوان داره.دنیا دار مکافاته🌹😊☺
سرکاره بنده خدا چیکار کنه چیزی بوده که خودم از روز اول قبول کردم اولاش خیلی سخت بود الان عادت کردم ا ...

به نظرم دوری خیلی بهتره نظرمنه دوری ودوستی  

خدایابه امیدخودت نه بنده های بی خودت😍
به نظرم دوری خیلی بهتره نظرمنه دوری ودوستی    

هم خوبی آره هم بدی مثلا من با دخترم تا هر وقت دوس داشته باشیم میخوابیم هر غذایی دوس داشته باشیم درس میکنیم کارام خیلی کمه هر جا دوس داشته باشم میرم ولی خوب تنهایی بچه بزرگ کردن سخته و بعضی جاها که نمیتونم تنها برم 

شمایی که داری امضام رو میخونی خواهش میکنم ی صلوات بفرس حاجتم رو بگیرم ایشالا خدا کمکت کنه 

همیشه فکر میکردم آقایون از رفتن خانومهاشون و تنها شدن لذت میبرند.

اولین باره که میبینم یه نفر خانم از تنها شدن اینقدر خوشحاله.

البته همیشه تنهایی نیازه... هر از چند گاهی هم آقا هم خانم نیاز به تنها بودن دارند.