2777
2789

من دخترم دوماهشه ی بسته قرص شیردهی خوردم واقعا عصبیم میکنه الن میتونم قطعش کنم مشکلی پیش نمیاد؟؟ پریود نمیشم اگه نخورم؟

خدایا شکرت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قطعش کن روش پیشگیریتو عوض کن پریودم میشی 

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم 

بحق امام حسین ع ازش بخواه امسال حاجتتو میگیری ازش بخواه بی توجه نیستن به هواداراشون... یا امام حسین ع خودت حاجتشوبده. یا امام حسین ع

السلام علی الحسین وعلی علی بن الحسین وعلی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین (علیه السّلام). 
اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم  بحق امام حسین ع ازش بخواه امسال حاجتتو میگیری ازش بخواه ...

قربونت برم عزیزدلم محبت داری مهربون .چشم گلم .انشاالله به خواسته قلبیت برسی 💚💚💚

خدایا خیلی شکرت   
یعنی بخاطر قطع قرص پریود میشم؟ دوس ندارم بشم خب

سلام فدات شم خوبی ؟ دخترت خوب شد ؟ پسر من هنوز خوب نشده دارم دق میکنم براش

مــن،دلم روشن است...خــدا هنوز دوستمــان دارد ⁦♥️⁩🙃⁩
سلام فدات شم خوبی ؟ دخترت خوب شد ؟ پسر من هنوز خوب نشده دارم دق میکنم براش

سلام گلم مرسی شماخوبین، ولا هنوز بدنش دونه میزنه که دارو ترکیبیه میزنم میرن، همچنان اسهال داره با خون، بردم دکتر این ماه وزنم نگرفته بود ولی ماههای قبل وزن گیریش خیلی خوب بود، دکترگفت چون وزن نگرفته و رژیمتم جواب نداده باید بررسی بشه کلی ازمایش نوشته هنوز جوابشون نیومده، نامه داد که ببرم پیش دارابی واسه تست پوستی رفتم گفت سنش کمه انجام نمیدیم ببر ماه دیگه بیارش، احتمال زیاد به چیزای دیگم حساسیت داره ازمایش دیگم داد مال اینه که لاکتوز رو هضم میکنه یانه خداکنه مشکلش اون نباشه

خدایا شکرت
سلام گلم مرسی شماخوبین، ولا هنوز بدنش دونه میزنه که دارو ترکیبیه میزنم میرن، همچنان اسهال داره با خو ...

سلام فدات شم خدا کنه خوب بشه ،چند ماهشه دخترت؟

ما هم امروز میبربمش پیش فوق تخصص گوارش ببینم این چی میگه ,محمدی اینهمه تعریفشو کردن هیچی براش نکرد 

سلام فدات شم خدا کنه خوب بشه ،چند ماهشه دخترت؟ ما هم امروز میبربمش پیش فوق تخصص گوارش ببینم این چی ...

انشالله گل پسرشمام زودترخوب بشه، سه ماهه، آره بمن میگه کمکی میخاد چون وزن نگرفته دیگه نمیگه عدم وزن گیربش بخاطر اسهالشه اونو درمان کنه

خدایا شکرت
انشالله گل پسرشمام زودترخوب بشه، سه ماهه، آره بمن میگه کمکی میخاد چون وزن نگرفته دیگه نمیگه عدم وزن ...

زنده باشی ممنون

عزیزم ما امروز بردیمش پیش دکتر غلامرضا کلوندی

گوارش کودکان

اولین جمله اش این بود که از شیرمادرشه گفت اصلا با رژیم مادر و... هم درست بشو نیس 

شیرخشک نئوکیت داد که فقط با نسخه پزشک و از سازمان غذا دارو میشه گرفتش 

با پماد درم اید 

خلاصه گفت شک نکن به مواد داخل شیرمادر آلرژی داره تست آلرژی اینا هم گیرم که مشخص کرد به چیه 

وقتی مادر هیچ نخوره چی به بچه برسه 

خود مادر هم سوء تغذیه میگیره 

انشالله گل پسرشمام زودترخوب بشه، سه ماهه، آره بمن میگه کمکی میخاد چون وزن نگرفته دیگه نمیگه عدم وزن ...

محمدی هم فقط بلده بگه کمکی بده

پسر من ۶ ماهشه

امروز این گفت هرچی بدی یک هفته باید تست کنی روش که ببینی آلرژی میده یا نه 

راه درازی در پیش داریم

محمدی هم فقط بلده بگه کمکی بده پسر من ۶ ماهشه امروز این گفت هرچی بدی یک هفته باید تست کنی روش که ب ...

عزیزم یعنی شیرتو میخای قطع کنی؟ من دلم نمیاد بخدا میدونم از شیرمنه ولی بچه من اصلا شیشه نمیگیره چجور شیرمو قطع کنم ، ی مدت بزور کمکی بش میدادم که از وقتی حساسیتش شروع شد دکتر گفت بش نده دیگه النم مطمئنم دیگه شیشه نمیگیره

خدایا شکرت