2777
2789
عنوان

راجب قرص شیردهی سوال دارم میشه کمک کنید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 1252 بازدید | 48 پست
عزیزم یعنی شیرتو میخای قطع کنی؟ من دلم نمیاد بخدا میدونم از شیرمنه ولی بچه من اصلا شیشه نمیگیره چجور ...

وقتی صلاح بچه در این باشه که اگه شیرمنو نخوره خوب میشه آره 

دکتر گفت کم کم قطع کن 

و اینکه آلرژی اگه درمان نشه خیلی خطرناکه ،من فقط میگم خدا کنه خوب بشه با شیر خشک هیچی از خدا نمیخوام 

وگرنه منم عاشق شیردادنم چقد تلاش کردم که بچم سینمو بخوره ،الانم اصلا دلم نمیاد بهش شیر ندم ولی خب چاره چیه 

با رژیم اینا درست نمیشه چون بدن آدم خودش داغون میشه 

مــن،دلم روشن است...خــدا هنوز دوستمــان دارد ⁦♥️⁩🙃⁩
وقتی صلاح بچه در این باشه که اگه شیرمنو نخوره خوب میشه آره  دکتر گفت کم کم قطع کن  و این ...

من ازمایشارو انجام دادم بعد دیدنشون دکتر لطف کرد تشخیص داد که حساسیت شدید داره انگار خودم نمیدونستم،😑 الن شیرخشک پپتی جونیور نوشته کمکی و چندتا شربت تقویتی و روغن، شوهرم رفت ازمایشاروبرد اینارو نوشته بش داده حرفیم نزده که پس حساسیت و اسهال دخترم چی، الن بخدا موندم چکارکنم 

خدایا شکرت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ازمایشارو انجام دادم بعد دیدنشون دکتر لطف کرد تشخیص داد که حساسیت شدید داره انگار خودم نمیدونستم، ...

محمدی این حرفو زده ؟ 

همین دکتر گوارش هم به پسرم گفت آلرژی شدید 

گفت کم کم شیرخشک رو شروع کن تا زمانیکه شیر خودت دیگه قطع کنی .منم خیلی ناراحتم .ببین من اپتامیل پپتی دادم یه ماه البته درکنار شیر خودم ،اینکه نمیخوره نگران نباش با قطره چکان بده که مزشو عادت کنه بعد کم کم با شیشه بده میگیره 

اسهال ایناشم الرژیش خوب شه خوب میشه ،اینا به شیرما آلرژی دارن تشخیصش هم امکانپذیر نیس

من ازمایشارو انجام دادم بعد دیدنشون دکتر لطف کرد تشخیص داد که حساسیت شدید داره انگار خودم نمیدونستم، ...

این دکترا حالشون خوب نیس میگفتی عه الان فهمیدی آلرژی داره؟ همینجورین عوضیا اینهمه پول میگیرن هیچی نمیگن به ادم که

این دکترا حالشون خوب نیس میگفتی عه الان فهمیدی آلرژی داره؟ همینجورین عوضیا اینهمه پول میگیرن هیچی نم ...

آره محمدی، بخدا این هفته نزدیک ی تومن خرج ازمایش و دکتر و داروهای به دردنخور کردیم هی مینویسن شوهرمم میره میگیره میاره میبینم نصفشون تکراریه، الن دوتازینک دارم زدم اینترنت نوشته واسه حساسیت نبایدبخورن موندم باچه عقلی نوشته دکتر، روغنmct نوشته که معلوم نیست اونم به دردبخوره یانه، کلا حساسیت بچه منو ول کرده چسبیده به وزنش اثن من وزن نمیخام من میگم حساسیتش خوب بشه

خدایا شکرت
محمدی این حرفو زده ؟  همین دکتر گوارش هم به پسرم گفت آلرژی شدید  گفت کم کم شیرخشک رو شرو ...

الن چرا گفتن نئوکیت بدی یعنی اپتامیل خوب نبود؟؟؟ ماهم بزور با کارت ملی و هزارجارفتن دوتا گیراوردیم پپتی

خدایا شکرت
آره محمدی، بخدا این هفته نزدیک ی تومن خرج ازمایش و دکتر و داروهای به دردنخور کردیم هی مینویسن شوهرمم ...

بخدا ما هم فقط راه میریم پول خرج دوا دکتر 

اثر هم ندارن ،بااین کرونا بچه رو همش می‌بریم خدا رحم کنه ،همون بگو بدن بچه اینطور شده وزن چی آخه ،ما اگه بدونی با چه مکافاتی این شیرخشک مخصوص رو گرفتیم ،فقط با نسخه فوق تخصص گوارش اونم سازمان غذادارو میده ،حالا هم نمیخوره ازش که ،راستی دارابی به شما چی گفت ؟ بما یه دارو ترکیبی داد که بی تأثیر بود ،من میگم کم کم شروع کن این اپتامیل پپتی رو بده شیر خودتو کم بده ببین اثر داره 

اگه نه ببرش پیش گوارشه،بنظرمن این دکتر گوارشه خیلی داروهای خوبی داد

الن چرا گفتن نئوکیت بدی یعنی اپتامیل خوب نبود؟؟؟ ماهم بزور با کارت ملی و هزارجارفتن دوتا گیراوردیم پ ...

عه واقعا ؟ پپتی که خیلی راحت گیر میاد 

من از همه جا پپتی گرفتم،ولی چون در کنار شیرخودم دادم فک کنم تاثیر نداشت این دکتره گفت باید شیرخودتو ندی ،اپتامیل پپتی لاکتوز داره ولی الکر و نئوکیت دیگه ساده ترین نوع شیره واسه آلرژی های خیلی شدید

الن چرا گفتن نئوکیت بدی یعنی اپتامیل خوب نبود؟؟؟ ماهم بزور با کارت ملی و هزارجارفتن دوتا گیراوردیم پ ...

پسرم اصلا لب به شیرخشکه نمیزنه هرکاری میکنیم 😭

دختر منم شیشه نمیگیره😥😥

تلاش کن میگیره 

من اوایل که دنیااومده بود سینه نمی‌گرفت اوووف شبانه روز تلاش کردم که بالاخره موفق شدم حالا هم که سینمو میخورد اینجوری آلرژی گرفت و نباید بخوره ،ولی نازگل جون اینا درمانشونه،من کلی تحقیق کردم با نخوردن شیر مادر خوب میشن،باهیچ رژیمی هم این شیر مادرست نمیشه

تلاش کن میگیره  من اوایل که دنیااومده بود سینه نمی‌گرفت اوووف شبانه روز تلاش کردم که بالاخره م ...

سلام عزیزم خوبین گل پسری خوبه، شیرخشکی شددیگه؟ الن باشیرخشک خوب شده؟؟ دخترمن همچنان درگیره هرکاری که فکرکنی کردم انواع سرشیشه خریدم جواب نمیده هزارتادکتر بردمش همشون میگن لبنیات نخورفقط شوهرمم گیرداده که توگوش به دکترا نمیدی حرف خودتو میزنی، مجبورشدم رژیم بگیرم دارم ازپامیفتم یکم بهترشده ولی باز ی چیزی میخورم سریع دونه میزنه بدن و صورتش فقط منتظرم شش ماهش بشه ببرمش تست، شما جایی نبردینش من نمیدونم ببرم تهران تاثیرداره یانه اینهمه هزینه کردیم اینجا بیخود بود شاید اونجا جواب بگیرم، راستی من کرم ترکیبی خیلی واسه دونه هاش خوب بود سریع میرفتن ولی ترسیدم گفتم ضررداره هورمونیه الن کرم ثمین خریدم میزنم چندان اثری نداره

خدایا شکرت
تلاش کن میگیره  من اوایل که دنیااومده بود سینه نمی‌گرفت اوووف شبانه روز تلاش کردم که بالاخره م ...

شما مطمئنی با رژیم لبنیات پسرت خوب نمیشد اخه من ی گروه هستم خیلیا بعد قطع لبنیات کامل خوب شدن نینیهاشون شانس منه که بجز لبنیات به چیزای دیگم حساسه

خدایا شکرت
سلام عزیزم خوبین گل پسری خوبه، شیرخشکی شددیگه؟ الن باشیرخشک خوب شده؟؟ دخترمن همچنان درگیره هرکاری که ...

سلام عززیزم قربونت برم گل دختر شما خوبه؟ پسر من دیگه همون ۶ ماه شیر مادر خورد الان آره شیر خشکیه ،ولی پسر من با اون سیر خشک که خوب نشد دیگه دکترا فهمیدن که اصلا آلرژی نیس ،بردیم دکتر پوست گفت باید بیوپسی بگیرم از پوستش و هزار تا آزمایش خون ،دیگه فعلا از پوستش نمونه گرفتن و آزمایش و... که جوابش نیومده ،الانم گفتن نه به شیر مربوطه نه هیچی 

شما مطمئنی با رژیم لبنیات پسرت خوب نمیشد اخه من ی گروه هستم خیلیا بعد قطع لبنیات کامل خوب شدن نینیها ...

پسر من بهت گفتم این مثل اگزما نبود ،دیدی تو گفتی دخترت اون دونه هاش خشکه خیلی ،این اصلا خشک نبودن،عین کهیر گاهی التهاب داشتن،گاهی میشدن تاول ،این دکترای عوضی شیر منو خشک کردن در آخر گفتن اگزما نیس باید فقط با نمونه مشخص بشه چیه ،نه ما تهران اینا نبردیم والا بااین کرونامینرسم ببریم بدتر کرونا بگیریم چیکار کنیم ،وگرنه بخدا حالت عادی بود ده بار برده بودیم