2777
2789

اولن اینکه خسته نباشید امیدوارم به رشته مورد نظرتون برسید

بعدش 

من دهمم و از امسال میخام شروع کنم برا کنکور ریاضی خوندن 

توصیه ای دارید که اگه برگردین به کلاس دهم انجام میدادین ؟

میشه چند تا کتاب تست خوب معرفی کنید 

از امسال تست رو شروع کنم ؟ 

چیکار کنم

خیلی این چند وقته گیج شدم 

ممنونم از راهنماییا تون

برای همتون دعا میکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فیزیک میکرو

هندسه نمیدونم

شیمی مبتکران 

ادبیات نشر الگو و خیلی سبز

دینی خیلی سبز

زبان مبتکران 

برو اینستا بزن معصومه خانکی فالو کن و پستاشو از اول ببین. بزن سنا بشیرپور اونم همه پستاشو ببین . به فارسی تو سرچ اینستا بزن .بقیه پیج های کنکوری هم فالو کن و روش خوندنارو یاد بگیر

خدایا شکرت❤️

مرسی عزیزم  خودتون استفاده کردین ؟

بله من رشته ی دیگه ای بودم اما کتاب های میکروطلایی تستای زیاد و با کیفیتی داره به نظرم خیلی عالی ان 

۲۰۲۰ اولین عددیه که یکبار برای همیشه به همه ثابت کرد تو عدد رند واسه کسی نریـ.دن   
مرسی عزیزم الان میرم اینستا

سوالی داشتی بپرس

با اینکه تجربیم ولی اطلاعاتم کامله

راستی  علی پورصفیان هم بزن اونم عالیه

سایتشم آویمت هست برو تو سایتش ویدیو رایگان مثلا تند خوانی رو آموزش داده ک خیلی کاربردیه و خیلی چیزا 

یه ۳ ۴ روز وقت بزار قشنگ پست ها و فیلم های مشاوره ای ببین خودت میشی یه پا مشاور و همه چی بلدی و دیگه فقط یکم آزمون خطا میکنی و حله

تو درسا هرجا مشول داشتی بزن سایت آلا رایگان ببین

خدایا شکرت❤️

سوالی داشتی بپرس با اینکه تجربیم ولی اطلاعاتم کامله راستی  علی پورصفیان هم بزن اونم عالیه سا ...

واسه کنکور تجربی کتاب تست معرفی کن بی زحمت عزیزم

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
واسه کنکور تجربی کتاب تست معرفی کن بی زحمت عزیزم

اینایی ک میگم قوی ترین ها و بهترین هاست ک اکثر رتبه برتر ها استفاده میکنن

ریاضی:خیلی سبز

زیست پک صفر تا صد دکتر ایروانی گرفتم عالیه..همه زیست نموداری و توضیحاشم عالیه..تو اینستا اسمشو بزنی پیجش میاد

فیزیک میکرو گاج

شیمی مبتکران

زبان مبتکران

عربی خودم ک میخوام پک کافه عربی ماصح زاده رو بخرم...تو اینستا بزنی اسمش پیجش میاد...من با حیلی سبز اینا یاد نمیگیرم...حس میکنم نکات رو خیلی منظم یاد نمیدن ک تو ذهن بشینه..قیمتشم ۶۸۰

دینی خیلی سبز

ادبیات درس به درس خیلی سبز...موضوعی نشر الگو..‌اگه دستور رو ضعیفی دستور هفت خوان خیلی سبز هم بگیر

خدایا شکرت❤️

اینایی ک میگم قوی ترین ها و بهترین هاست ک اکثر رتبه برتر ها استفاده میکنن ریاضی:خیلی سبز زیست پک ص ...

ممنون ازتون🌺🌺

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔