هر کسی هر خریدی میکنه حتی اگه زشتم باشه من کلی ازش تعریف میکنم که ناراحت نشه یا مثلا اگر درمورد قیافش نظرمو پرسید میگم خیلی خوشکلی و فلان ولی منو همیشه ناراحت میکنن اینقدر که دیگه گریم میگیره .نظرم که ازشون نخوام خودشون هی میگن ...متنفرم از این ادما
مثل خنده نوزادی که غرق خواب است، مثل بوی خانه کاهگلی پس از باران ، یا کشیدن نقاشی روی شیشه بخار کرده، مثل پیدا کردن جای خالی در اتوبوس با یک بغل خستگی ، صدای موج دریا در شب ، بوسههای ناگهانی ، چای تازهدم قند پهلو توی استكان کمر باریک ، یا مثل دستان گرم مادر بزرگ ، دوست داشتنت همین قدر شیرین است
من اگه از یکی بپرسم چطورم میگه خیلی زشتی اینی اونی
ولی اونا بپرسن هزاربار میگم خوشگلی😒😣
صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
وای راس میگی من اگه از یکی بپرسم چطورم میگه خیلی زشتی اینی اونی ولی اونا بپرسن هزاربار میگم خوشگلی ...
خدا لعنتشون کنه اینقدر ناراحت میشم هنوز که هنوزه حرفای 10 سال پیششونو یادمه
مثل خنده نوزادی که غرق خواب است، مثل بوی خانه کاهگلی پس از باران ، یا کشیدن نقاشی روی شیشه بخار کرده، مثل پیدا کردن جای خالی در اتوبوس با یک بغل خستگی ، صدای موج دریا در شب ، بوسههای ناگهانی ، چای تازهدم قند پهلو توی استكان کمر باریک ، یا مثل دستان گرم مادر بزرگ ، دوست داشتنت همین قدر شیرین است