2777
2789
عنوان

سوتی های عروسی

597 بازدید | 32 پست

خانما تاحالا سوتی دادین تو عروسی خودتون یا عروسی اشنا ها تعریف کنین یکم شاد باشیم

منکه تو عروسی فامیلا رفته بودم 😂مثلا میخواستم با کلاس راه برم کفشم سُر خورد خوردم زمین😂

😸با افتخار ترکم😸

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من تا روز عروسی پسر عمه ام فکر میکردم عروس یکی دیگه ست 😐بعد که اون دختره رو داخل مهمونا دیدم گفتم پس عروس کیه؟؟ 

دختره😐

من😑💄

عمه ام 😮

شوهر عمه ام 😃

مرا عهدیست با جانان ...               نکن خواهر من ، نکن ، لایک نکن            💄نماد دختر باباست 
😑😂😂😂😂😂😁😂😁😁

خیلی بد بوداااا ی ای بلندم گفتم دیگ بدتر 😂😂😂😂ولی کسی نخندید خداروشکر خدا میدونه چقد بعدش مسخره کردن 

ی بارم لباسم بلند بود داشتم از پله میومدم پایین گیرکرد زیر کفشم خداروشکر دوپله مونده بود افتادم زمین اون مادرشوهر بگم چی هم بود داشت میخندید خودمم میخندیما ولی اون نباید میخندید😂😂😂

رسیدن بهش آرزومه.... 

من تو عروسی خودم مثل خلها خوشحال و خندان وارد تالار شدم با فامیلای نزدیک روبوسی کردم، از همه بدتر اینکه به خاطر احترام می خواستم مادربزرگ همسرمو سه بار ببوسم اون دوبار بوسید.... هیچی دیگه بوس سوم رو هوا موند،،،، تو فیلم هم هست.  هر وقت می بینم میگم کاش یه خرده با کلاس تر وارد می شدم بوس چیه اصلا

من تو عروسی خودم مثل خلها خوشحال و خندان وارد تالار شدم با فامیلای نزدیک روبوسی کردم، از همه بدتر ای ...

اره بابا نباید روبوسی میکردی خوشبحالتون منک عروسی نداشتم کرونا نذاشت

رسیدن بهش آرزومه.... 
من تو عروسی خودم مثل خلها خوشحال و خندان وارد تالار شدم با فامیلای نزدیک روبوسی کردم، از همه بدتر ای ...

واای🤣🤣🤣🤣🤣منم برام اتفاق افتاده خیلی ولی منتهی خداروشکر فیلمی در کار نیس