2777
2789
عنوان

خخخخ سوتی بدی دادیم

| مشاهده متن کامل بحث + 622 بازدید | 40 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پشت کیفم گزاشته بودم تو دیدم باشه که صب بدم شوهرم ببره بندازه خاک تو مخ کم حواسم😐

خدا به خیر کنه😂😂

پیشاپیش بخاطر متن امضام عذر خواهم از کاربران محترم... جواب توهینتو نمیدم,کافیه توجه کنی سطح پایین فرهنگت مانع از هم صحبتی من باهات میشه و از طرفی اتلاف وقت هست که تمایلی بهش ندارم...در 99/9/9 دیگه هیچ تاپیک حس ششمی وجود نداره😑       تاپیک فال و حس ششم و از این خرافات گزارش میزنم... ...من کاملا انتقاد پذیر هستم اما<<  مزخرف >>پذیر نیستم!*** همه ی آدم ها وقتی آرام باشند,زشتی هایشان ته نشین میشود,     زلــــــــال دیده می شوند .       برای اینکه آدمی را بشناسید        ,    <<قــــــــبــــــــل از مــــــــصــــــرف خــــــــــــوب تـــــکـــــان دهــــیـــــد...>> 
وااییی اسی منم ی بار همچین بلایی خونه خواهرشوهرم سرم اومد😂خواهرزاده شوهرم دیده بودش ب شوهرم گفته بو ...

بعدش چیشد😅روم نمیشه ببینمشون دیگه

به پشم های خود بیاموز...هرچیزی ارزش ریختن ندارد  
فک نکنم چیزی بگن😐بمن چه پسر خودش تنده

خودت ترسیدی 😳😐به هر حال محرم هستین دیگه,نگران نباش کلا,عادیه😁

پیشاپیش بخاطر متن امضام عذر خواهم از کاربران محترم... جواب توهینتو نمیدم,کافیه توجه کنی سطح پایین فرهنگت مانع از هم صحبتی من باهات میشه و از طرفی اتلاف وقت هست که تمایلی بهش ندارم...در 99/9/9 دیگه هیچ تاپیک حس ششمی وجود نداره😑       تاپیک فال و حس ششم و از این خرافات گزارش میزنم... ...من کاملا انتقاد پذیر هستم اما<<  مزخرف >>پذیر نیستم!*** همه ی آدم ها وقتی آرام باشند,زشتی هایشان ته نشین میشود,     زلــــــــال دیده می شوند .       برای اینکه آدمی را بشناسید        ,    <<قــــــــبــــــــل از مــــــــصــــــرف خــــــــــــوب تـــــکـــــان دهــــیـــــد...>> 
کاش میذاشتی واسه شب عروسیت افکارم قدیمی نیست واسه خودت میگم دوره عقد دوره شناخته یه درصد فکرکن خدای ...

نمیدونم چرابعضیاواقعا جدی نمیگیرن این قضیه رو

بکر بودنتون ک بهترین کادو هست روتو بهترین شب تقدیم کنیدبابا

نمیدونم چرابعضیاواقعا جدی نمیگیرن این قضیه رو بکر بودنتون ک بهترین کادو هست روتو بهترین شب تقدیم کن ...

منم نظرم همینه💖

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...