بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
پیشاپیش بخاطر متن امضام عذر خواهم از کاربران محترم... جواب توهینتو نمیدم,کافیه توجه کنی سطح پایین فرهنگت مانع از هم صحبتی من باهات میشه و از طرفی اتلاف وقت هست که تمایلی بهش ندارم...در 99/9/9 دیگه هیچ تاپیک حس ششمی وجود نداره😑 تاپیک فال و حس ششم و از این خرافات گزارش میزنم... ...من کاملا انتقاد پذیر هستم اما<< مزخرف >>پذیر نیستم!*** همه ی آدم ها وقتی آرام باشند,زشتی هایشان ته نشین میشود, زلــــــــال دیده می شوند . برای اینکه آدمی را بشناسید , <<قــــــــبــــــــل از مــــــــصــــــرف خــــــــــــوب تـــــکـــــان دهــــیـــــد...>>
برادر شوهرم هم دوران عقدش ما بیرون بودیم گفت با خانمش میخاندبرن خونمون اخه خونه پدر شوهرم یکم شلوغ بود....خلاصه چند روز بعدش لباس زیر خانمش دیدم مچاله کنار متکا 😷😷😷😷😷با مگس کش گرفتم انداختم سطل زباله 😷😷
بیشتر از خیلی 😂😂 من ی بار لباس زیرم جا مونده بود مامانش دفعه ی بعدی گفت حواستون باشه😐باباش میدید ...
ب کسی نمیگم خخخخ میخواسته تو بیست و سی اعلام کنه مثلا
میشه برای سلامتی نینیم ی صلوات بفرستی؟ربنااغفرلی ولوالدی و للمومنین یوم یقوم الحساب. عزیز دل مامان زودی گندله شو و بیا چون آبجی کیانای مهربونت از همین الان همش سراغتو میگیره و میگه پس شرا نینی ب دینا نمیاد باهاش بازی تونم
افکارم قدیمی نیست واسه خودت میگم دوره عقد دوره شناخته یه درصد فکرکن خدای نکرده ب مشکل بخوری و بخوای جداشی...البته بازم هرکی یه تصوری داره
گلم ناراحت نشو خواهرانه بهت گفتم🌷
چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
امیدوارم فقط😅بعید میدونم البته مامانش هی جم و جور میکنه اونم وسط اتاق کنار دیوار بود
اونجا چراااا 😂😂😂
پیشاپیش بخاطر متن امضام عذر خواهم از کاربران محترم... جواب توهینتو نمیدم,کافیه توجه کنی سطح پایین فرهنگت مانع از هم صحبتی من باهات میشه و از طرفی اتلاف وقت هست که تمایلی بهش ندارم...در 99/9/9 دیگه هیچ تاپیک حس ششمی وجود نداره😑 تاپیک فال و حس ششم و از این خرافات گزارش میزنم... ...من کاملا انتقاد پذیر هستم اما<< مزخرف >>پذیر نیستم!*** همه ی آدم ها وقتی آرام باشند,زشتی هایشان ته نشین میشود, زلــــــــال دیده می شوند . برای اینکه آدمی را بشناسید , <<قــــــــبــــــــل از مــــــــصــــــرف خــــــــــــوب تـــــکـــــان دهــــیـــــد...>>