2777
2789

نمیدونم فکر کنم برا مامانم تخم شوید دم کردن خورد

وزن اولیه 76.500 😫 وزن الان68.600 🤩 وزن هدف دیگه نهایتا میخام 60 باشم وبمونم یه صلواتم برا مشکلاتم بگید مرسی از همگی⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦الان ۶۶کیلو هستم ولی عضلانی و چربی ندارم زیاد و همه میگن دیگه لاغر نکن😂 انشاا... همینطور ثابت بمونم🤦😎

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم قلب بنفش نشونه... 😂پس نذارش😂🙏

ظلم ظالم، جور صیاد. اشیانم داده برباد. ای خدا ای فلک ای طبیعت. شام تاریک مارا سحرکن...🤲😢😥                        عاشقتونم🧡👈@gh_73 emla@1374nazanin@
نشونه چیه؟؟ ببخشید نمیدونم خخخ

ولش کن گلم نمیشه گفت😅😁نذاری بهتره عزیزم چون معنی خوبی نداره😍😊

ظلم ظالم، جور صیاد. اشیانم داده برباد. ای خدا ای فلک ای طبیعت. شام تاریک مارا سحرکن...🤲😢😥                        عاشقتونم🧡👈@gh_73 emla@1374nazanin@
ولش کن گلم نمیشه گفت😅😁نذاری بهتره عزیزم چون معنی خوبی نداره😍😊

خب بگو ماهم بدونیم خیلی عجیبه تابه حال نشنیدم

مخالف ورودآقایون به سایت......خداکنه یه روزی بشه بهترین روزهای زندگیمواینجا ثبت کنم بعدسال هابعدپیرشدم بیام ببینم ذووووق کنم...به امیدتموم شدن کرونا.... 
خب بگو ماهم بدونیم خیلی عجیبه تابه حال نشنیدم

بیا عزیزم من که روم نشد بگم😑از رو عکس نگاه کن😅😂

بیا عزیزم من که روم نشد بگم😑از رو عکس نگاه کن😅😂

خیلی ممنونم که روشنم کردی عزیزم

مخالف ورودآقایون به سایت......خداکنه یه روزی بشه بهترین روزهای زندگیمواینجا ثبت کنم بعدسال هابعدپیرشدم بیام ببینم ذووووق کنم...به امیدتموم شدن کرونا.... 
خیلی ممنونم که روشنم کردی عزیزم

خواهش میکنم گلم😊💚اره خب ادم اشتباهی یجا بفرسته بعد.. 😅😂