2777
2789
عنوان

خیلی حالم خراب شده

175 بازدید | 10 پست

بچه ها ما سه روز رفتیم پیش مادرشوهرم بهش سر زدیم برگشتیم حالا دچار افسردگی و بی حوصلگی میشم حالم بد میشه حوصله بچمم ندارم دیگه به زور یه غذایی درست میکنم میزنم زیر گریه وااای خیلی حالم بده بخدا شوهرم فکر میکنه الکی بش میگم ک کار نکنم ولی واقعا نمیتونم،منتظر خبر بدم دلشوره دارم اضطراب دارم واقعا نمیدونم چم شده،ممکنه طلسم شده باشم؟

تو چقد مثه هیشکی نمیمونی...خیلیم عشقی خودت نمیدونی

منم عین تو

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صدقه بزار کنار  قران بخون 

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
منم عین تو

تو هم جایی رفتی برگشتی؟شوهرم بم میگه طبیعیه بعد سفر اینجوری میشه ادم ولی من سفر دوماهه هم داشتم بعدش اصلا اینطور نشدم

آدرس طلسم نویس و از مادرشوهرت بپرس کارش خیلی درسته

خودشو دخترش خیلی تو اینکاران قبلا هم زیاد دردسر درست کردن برامون ولی این سری خیلی خوب بودن ک😓😓😔