2777
2789
عنوان

درد و دل ⁦❤️⁩

309 بازدید | 14 پست

نمی‌دونم چند وقت دیگه قرار نباشی تا چند روز یا حتی چند ساعت دیگه فقط ی چیز می‌دونم دلم تنگه برات خیلی دلم لک زده یک بار دیگه فقط اسمم بگی   حتی بدون پسوند پیشبند به خدا جونم دودستی میزارم کف دستمو بهت میدم یک بار دیگه نگاهم کنی حتی ازم ایراد بگیری خدایا تورو  نزار این آرزوهام تبدیل بشه به حسرت خاطرم صبح تا شب نماز بخونم دعا کنم التماس خدا کنم ولی مطما باشم برمیگرده 

الان نزدیک دوهفته هرشب تو مسجد برات دعا میخونن کل مردم شهرم میان همه از خدا میخان پسر ارازل اوباش دوباره برگردونه شهرمون ی چیز کم داره انگار  خاک مرده پاشیدن انگار دیواره شهر دارن میخورتم چرا نمیای بسه به خدا تنبیه شدم برگرد تو خداااا برگرد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

دعات کردم عزیزم .

اما کی کجا رفته

اگه جایی بود ک شبیه تو داشت دلم یک دونه عین تو می خرید ❤بابا❤ . اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم . می شه واسه بابام فاتحه و صلوات بفرستین ؟ ان شاالله ثوابش ب عزیزای آسمونیتون برسه . ممنونم 🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم . یا جوادالائمه ادرکنی
عشقم تو‌کماء

آخ عزیزم ان شاالله به حق این ماه و امام حسین ع برگرده . ان شاالله خدا شفاشون بده

اگه جایی بود ک شبیه تو داشت دلم یک دونه عین تو می خرید ❤بابا❤ . اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم . می شه واسه بابام فاتحه و صلوات بفرستین ؟ ان شاالله ثوابش ب عزیزای آسمونیتون برسه . ممنونم 🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم . یا جوادالائمه ادرکنی

کاش بودی .کاش میتونستم ادامه بدم.کاش یه ضمانتی که بتونم بهت اعتماد کنم! کاش خودتو ب من ثابت میکردی !!کاش اون دختری ک قبلا عاشقش بودی فراموشت میشد و هی از خاطراتت باهاش نگی و من بغض کنم و بپرسی چیشد ناراحت شدی و خیلی محکم بگم نه این فقط گذشتست!

کاش تو این حال بد بودی که یکم خوبم کنی خیلی وقته که نیستی..میبینمت ولی مثل قبل نیستی!خیلی وقته که بهت احتیاج دارم..کاش برای منم میجنگیدی مثل عشق قبلیت..کاش استوریات حرفات کارات همش برای اون نبود..اونی که حتی تورو ول کرد و خیانت کرد! اونی که حتی به دوست داشتن و عشق خالصانت ضربه زدو رفت..کاش یکمم برای من میجنگیدی و خودتو بهم ثابت میکردی :)

کاش کاش کاش..و همین کاش ها منو از پا در میارن..

زنده موند  !  غمِ بعدی...
کاش بودی .کاش میتونستم ادامه بدم.کاش یه ضمانتی که بتونم بهت اعتماد کنم! کاش خودتو ب من ثابت میکردی ! ...

الهی بمیرم برات میفهممم خیلی سخته ولی صبر کن صبح میشه این شب 😔

الهی بمیرم برات میفهممم خیلی سخته ولی صبر کن صبح میشه این شب 😔

خدانکنه عزیزدلم

از ته دل آرزو میکنم که خدا شفا بده یارِ خوشبختتو🥰

پس کِی صبح میشه این دل تاریک من؟منم دلم روشنایی میخواد :)

زنده موند  !  غمِ بعدی...
خدانکنه عزیزدلم از ته دل آرزو میکنم که خدا شفا بده یارِ خوشبختتو🥰 پس کِی صبح میشه این دل تاریک من ...

هروقت گریه میکردم غصه می خوردم نق میزدم بهم می‌گفت اندکی صبر سحر نزدیکس همیشه اون بالایی میبینه می‌شنوه بهمون ی جا بر می‌گردونه اون مثل ادامش نامرد نیس من دارم نابود میشم ولی فقط بخاطر امیدی که به خودش دارم هنوز نفس میکشم