2777
2789
عنوان

عکس رنگی دادم و لک بینی دارم چقدر طول میکشه تا پاک شم

| مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 53 پست
من ارمغان میرم  ۲۴ سالمه ۲سال و ۶ ماهم هست که تو اقدامم والا هرچی آزمایش بود هم خودم هم همسرم ...

منم تاحالا درمانی نکردم خخخخ نه که نخام بکنم هربار یه موضوعی پیش میومد...

ان شاا.. زودی نتیجه میگیری عزیزم  و میای تاپیک بی بی چک و تیکر بارداری میزنی

😔من یقین دارم این بار خدا منو دست خالی از بیمارستان بیرون نمیفرسته واین دفه بچمو بغل میگیرم 🙏 بگو الهی آمین 🙏                                 💔 مادر دو فرشته آسمانی💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عزیزم واسه بچه اول اقدام کردم

من یه بچه سال ۹۱از دست دادم  دیگه باردار نشدم تا الان که ۳ ساله میخام و نمیشه

😔من یقین دارم این بار خدا منو دست خالی از بیمارستان بیرون نمیفرسته واین دفه بچمو بغل میگیرم 🙏 بگو الهی آمین 🙏                                 💔 مادر دو فرشته آسمانی💔
منم تاحالا درمانی نکردم خخخخ نه که نخام بکنم هربار یه موضوعی پیش میومد... ان شاا.. زودی نتیجه میگیر ...

مرسی عزیزم هرچی خدا بخواد همون میشه

انشاالله شمام زودی حامله بشی

انشاالله هرچی خیره پیش میاد

ممنون عزیزم ان شاا..❤🌹

ن گلم..دهانه رحمم تنگ بود...ب گفته اون دکتر ک انجامش میداد میگفت دهانه رحمت کلا بسته بود و اسپرم نمی ...

سلام عزیزم منم دهانه ی رحمم تنگه قراره ۴ روز دیگه برم عکس رنگی خداکنه مثل شما جواب بگیرم 

برام دعا کن

سلام عزیزم منم دهانه ی رحمم تنگه قراره ۴ روز دیگه برم عکس رنگی خداکنه مثل شما جواب بگیرم  برام ...

انشالله ک نتیجه بگیری...از کجا فهمیدی تنگه

منم مامان شدم بلاخره...۱۵ اسفند تستم مثبت شد...😍..۱۷ اسفند تیتر بتا مثبت..۲۶ آبان بغلش گرفتم دخترمو 😄😍چ روز خوبی بود ‌‌‌...انشالله قسمت همه منتظرا