2777
2789
عنوان

عکس رنگی دادم و لک بینی دارم چقدر طول میکشه تا پاک شم

| مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 53 پست
وااا چه دیر مگه میخواد آپلو هوا کنه  من ده دقیقه بعدش عکسمو گرفتم

نه بابا این گف حاضر نمیشه😒😒

بعدم چون تعطیلاته اونام نیستن گف برو بعد تعطیلات بیا

😔من یقین دارم این بار خدا منو دست خالی از بیمارستان بیرون نمیفرسته واین دفه بچمو بغل میگیرم 🙏 بگو الهی آمین 🙏                                 💔 مادر دو فرشته آسمانی💔
عه پس همشهریم کجا رفتی واسه عکس رنگی؟من کلینیک ارمغان رفتم

عه جدی ..

خوشوقتم...

من رفتم دنیا فرخ...

شما چیطو بودی باز بود یا بسته

😔من یقین دارم این بار خدا منو دست خالی از بیمارستان بیرون نمیفرسته واین دفه بچمو بغل میگیرم 🙏 بگو الهی آمین 🙏                                 💔 مادر دو فرشته آسمانی💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عه جدی .. خوشوقتم... من رفتم دنیا فرخ... شما چیطو بودی باز بود یا بسته

مرسی عزیزم همچنین

مال من باز بود گفت رحم خوبی داری و مشکلی نداره

دنیا فرخ شنیدم خیلی بداخلاقه

چه مسخره بازیا در میارن مردمو معطل میکنن

دیگه وقتی زیر دست باشی و حرفت نرسه همینه دیگه..

منم گفتن چششششوم😒

مرسی عزیزم همچنین مال من باز بود گفت رحم خوبی داری و مشکلی نداره دنیا فرخ شنیدم خیلی بداخلاقه

والا اخلاقشو نمدونم چون کلا نه من حرف زدم نه اون فقط کارشو کرد وتموم شد ۵ دقیقم طول نکشید  میدونی برام اخلاقش ملاک نبود فقط ماهر بودن تو کار و تجربه مهم بود که همه گفتن اینجا

اره واقعا پیش کدوم دکتر میری؟

میرم مرکز ناباروری نوین دکتر منصوری...

باید زنگ بزنم وقت بگیرم باز ...

شما کجا میری و چند سالته و مشکلت چیه

من دوهفته پیش عکس رنگی گرفتم.تا۲روز لک بینی داشتم فقط موقع دستشویی 

حتما به دکترت بگو بهت قرص بده که عفونت نگیری

درمیان مردمے ڪ میدوند براے زنده ماندن آرام قدم برداریم برای زندگے ڪردن✌
من دوهفته پیش عکس رنگی گرفتم.تا۲روز لک بینی داشتم فقط موقع دستشویی  حتما به دکترت بگو بهت قرص ...

قرص دارم هر ۸ ساعت میخورم عزیزم  شما بعدش مشکلی نداشتی

والا اخلاقشو نمدونم چون کلا نه من حرف زدم نه اون فقط کارشو کرد وتموم شد ۵ دقیقم طول نکشید  میدو ...

اره شنیدم خوبه ولی میگفتن بداخلاقم هست واسه همین نرفتم پیشش.میخواستم برم هاله سجادی بهم گفت واسه اخر شهریور وقت میدم بیای اونم نرفتم

کلینک ارمغانم چون مرکز ناباروریش میرم دکترای اونجا گفتن عکس رنگی خود کلینیک میگیره دیگه اومدم همینجا

از کارشم فوق العاده راضی بودم خیلی خانوم ماهی بود همه چیزو واسم قبلش توضیح داد حین کارم باهام صحبت میکرد که اذیت نشم در کل خیلی راضی بودم

اره شنیدم خوبه ولی میگفتن بداخلاقم هست واسه همین نرفتم پیشش.میخواستم برم هاله سجادی بهم گفت واسه اخر ...

شما بچه داری

قرص دارم هر ۸ ساعت میخورم عزیزم  شما بعدش مشکلی نداشتی

نه فقط یه کم زیردلم درد داشت که روز بعد خوب شد

درمیان مردمے ڪ میدوند براے زنده ماندن آرام قدم برداریم برای زندگے ڪردن✌
میرم مرکز ناباروری نوین دکتر منصوری... باید زنگ بزنم وقت بگیرم باز ... شما کجا میری و چند سالته و ...

من ارمغان میرم 

۲۴ سالمه ۲سال و ۶ ماهم هست که تو اقدامم والا هرچی آزمایش بود هم خودم هم همسرم دادیم گفتن مشکل خاصی نیس دیگه این عکس رنگیو ببرم درمانو شروع میکنن

اره شنیدم خوبه ولی میگفتن بداخلاقم هست واسه همین نرفتم پیشش.میخواستم برم هاله سجادی بهم گفت واسه اخر ...

منم اول زنگ هاله سجادی زدم هرچی گفتم برا ۱۰ روز دیگه گف ندارم تا ۲۹ شهریور منم تاریخ نداشتم نرفتم دیگه..

نگفتی چند ساله ای و مشکلت چیه