2777
2789
عنوان

کسی بوده سونوگرافی آنومالی بهش جنسیت بچه رو اشتباه گفته باشه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 37794 بازدید | 42 پست
برا من گفته هفته ۲۸بیا

تقریبا باهمیم😘😍 تاریخ زایمانتو کی زده گلم؟

خداجونم مواظب بچه م باش ...بند بند دلم به بند بند وجودش بستست..خداجونم هدیه قشنگت و سالم و سلامت به دستم برسون...قول میدم همیشه مراقبش باشم بیشتر از جونم...
تو آنومالی که دیروز دادم هفته 18هستم گفت دختره ولی میخوام ببینم امکان خطا هست؟؟البته بعید میدونم

نه بابا هفته ۱۸ امکان خطا خیلییییی پایینه

چیزی ک گفتم مربوط ب هفته های ۱۰ و ۱۱ عه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تقریبا باهمیم😘😍 تاریخ زایمانتو کی زده گلم؟

طبیعی ۹بهمن ماه زده 

گفته هفته اول بهمن ماه هر روزی رو  بخوای سزارین میکنم 

تو چی؟؟؟؟

اشک‌من‌پیرهنتو‌تر‌کرده…‌همه‌جا‌عطر‌توپیچیده‌ولی…دل دیگه غربتو‌باور‌کرده….  
طبیعی ۹بهمن ماه زده  گفته هفته اول بهمن ماه هر روز بخوای سزارین میکنم  تو چی؟؟؟؟

ای جانم ان شالله سالم و سلامت بیاد تو بغلت

مال من سونو قلب هفته هشت زده بود ۹ بهمن.. ولی انومالی زده ۶بهمن‌... تولد خودم ۱۰ بهمنه... همش دوس دارم تو روز تولد خودم دنیا بیاد

خداجونم مواظب بچه م باش ...بند بند دلم به بند بند وجودش بستست..خداجونم هدیه قشنگت و سالم و سلامت به دستم برسون...قول میدم همیشه مراقبش باشم بیشتر از جونم...
مال منم تو ان تی گفته بود پسر.. چند روز پیش آنومالی دو بار بهم گفت صددرصد دختره حالا باز میترسم الا ...

والا منم مثل تو ام تو ۱۸هفته گفت دختره 

ولی بعضیا دلمو خالی میکنن میگن ممکنه اشتباه گفته باشن

والا منم مثل تو ام تو ۱۸هفته گفت دختره  ولی بعضیا دلمو خالی میکنن میگن ممکنه اشتباه گفته باشن

منم دلم قرص نیست... موندم اصلا

ای جانم ان شالله سالم و سلامت بیاد تو بغلت مال من سونو قلب هفته هشت زده بود ۹ بهمن.. ولی انومالی زد ...

منم دوس دارم ۸بهمن روز سالگرد عقدمون به دنیا بیاد 😍😍😍😍

کدوم شهری؟

منم دوس دارم ۸بهمن روز سالگرد عقدمون به دنیا بیاد 😍😍😍😍 کدوم شهری؟

ای جانم 😍😍

قزوین عزیزم

منم دلم قرص نیست... موندم اصلا

من که دیگه میرم خرید سیسمونی 

همه چی روز به روز گرونتر میشه 

به من گفت هفته ۲۸بیا برای یه سونوی دیگه

من که دیگه میرم خرید سیسمونی  همه چی روز به روز گرونتر میشه  به من گفت هفته ۲۸بیا ب ...

واقعا انقد گرونیه ادم اشکش درمیاد

خیلی مونده تا ۲۸.. جای دیگه برو سونو خیالت راحت شه.. 

آخرین پریودت کی بود؟

۲۹ فروردین

واااااای اصن منم موندم همینطوری.تاریخ زایمان منم 11بهمن زده

پس سه تامون مثل همیم 

ایشالله هفته ۲۸دیگه دقیقه 

ولی انومالی هم دقیقه ایشالله که درست باشه

واااااای اصن منم موندم همینطوری.تاریخ زایمان منم 11بهمن زده

عزیزم باهمیم... نی نیت چیه گلم