2777
2789

دیشب ی دعوای حسابی کردیم😭😭قهر کردم اومدم خونه مادرشوهرم.پیش دخترم کادو میارن همرو ازم میگیرع خرج مکنه.دیشب افتاد بجونم  صداشو انداخته بود سرش ک باید پول بدی بهم وگرنه خونه رو بهم میریزم.منم گفتم دلم نمیاد ب پولای دخترم دست بزنی تاالان هرچی داشتع خرج کردی بسه گف ندی میزنمت.منم گفتم بزن ببینم چجوری میزنی.دوتا بهم سیلی زد.منم قهر کردم اومدم خونه مادرشوهرم.قرارشده امروز پدرشوعرم ببرع بزارع خونع مامانم .خونه مامانم دورع.اصلا خابم نمبره.ب کاراش فک مکنم حرصم میگیره.خودش بادوستاش بیرون میره خرج مکنه اما ی هزاری تاحالا تو کیفم نزاشته.تازه میاد ازمن پول مخاد😭😭

🍂

👈وقتی یکیو دوست داری ...
اشکشو در نیار ...
با اشکاش از چشماش میوفتی ...

👈ازش فاصله نگیر ...
اگه سرد شه دیگه درست نمیشه ...

👈باهاش قهر نکن ...
بی تو بودن رو یاد میگیره ...

👈تهدیدش نکن ...
دعواش نکن ...
میره پشته یکی دیگه قایم میشه !
اون آدم پناهش میشه ...!!

👈اگه دوستش داری ...
همونجوری که هست دوستش داشته باش ،
سعی نکن عوضش کنی!!

👈اگه دوستش داری ...
اشتباهاتشو به روش نیار ... آدم جایز و الخطاست...!!

👈بذار یاد بگیره دنیاش و زندگیش تویی !؟؟

👈نذار بره جای دیگه ازدست تو گریه کنه اون موقعست که دیگه تو ، توی قلبش جایی نداری ...

👌👌 ‎‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‎‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‎

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم یه مشکلاتی از این قبیل دارم بد دهن مغرور دست بزن رفیق باز زور گو ......ادادمه درد از خونوادشم نگم الان اومدم خونه پدرم انشالله بتونم جدابشم

💚اللهم عجل الویک الفرج💚 ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍(اینم برای اونایی که اعتقاد ندارن بله ۹۹/۹/۹براتون ریدن)😂😂😂اگه امکانش هست برای گره گشایی مشکلاتم برام صلوات بفرستین❤اینم میگذرد غمی نیست😔(خدایا مواظب رفیقم باش برام خیلی عزیزه)شروع رژیم کالری شماری با دوستانه خوبم😍ممنون از یاسی جونم شروع رژیم از۹۹/۸/۳۰ با وزن۸۰ کیلوهدف اول:۷۵ هدف دوم:۷۰ هدف سوم:۶۵ هدف چهارم :۶۰😍
چقدر بد سرکار نمیره؟؟؟؟

چرا بابا سرکار میره.امااونقد ولخرجه.پول داشتنی همش میده خوراکی سیگار تفریح بادوستان .دوروزه پولاشو تموم میکنه میاد میفته بجون من

منم یه مشکلاتی از این قبیل دارم بد دهن مغرور دست بزن رفیق باز زور گو ......ادادمه درد از خونوادشم نگ ...

من دلم نمخاد جدا بشم.ولی مخام اخلاقشو درست کنه.خیلی ولخرجه.خب شوهر وظیفه کم یا زیاد ب زنش خرجی بده.ولی شوهرم نمیده.هرجی دارع میاه سیگاز وخوراکی کوفت مکنه.فقط بفکر شکمه

حالا پولای دخترت تموم شد چیکار میکنه؟پدرش دعواش نکرد؟خودت به بابات زنگ نزدی؟

لبخند تو خلاصه ی تمام خوبیهاست لختی بخند خنده ی گل زیباست.❤از وقتی حامله شدم و تم سایت عوض شد دیگه نیومدم تا الان.الان که اومدم میبینم هیچ کدوم از قبلیا نیستن یعنی اکثرشون...مینا،قهوه ی تلخ،بمانی،مادام دی خدابیامرز،مانترا،حلما،مونا مامان مانی....و خیلیای دیگه رو یادمه ...تیکر تولد گل پسرمه
چرا بابا سرکار میره.امااونقد ولخرجه.پول داشتنی همش میده خوراکی سیگار تفریح بادوستان .دوروزه پولاشو ت ...

تو زن خونه دار پول از کجا بیاری.

چقدر پرروعه بخدا.

با قهر کردن چیزی درست نمیشه بنظرم برگرد خونت

باهاش سرسنگین باش

وسایلتو نبره بفروشه؟؟

از این مردا همه کار برمیاد

معتاده سیگارع.پول نداشت سیگار بخره اینجوری روانی بازی درمیاره

خوب اختیارش  دست مواده متاسفانه 

سیگار ساده اینطور دیوانه نمیکنه

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 
من دلم نمخاد جدا بشم.ولی مخام اخلاقشو درست کنه.خیلی ولخرجه.خب شوهر وظیفه کم یا زیاد ب زنش خرجی بده.و ...

عزیزم ایشون یک عمره اینجوری زندگی کردی و تغییر نمیکنه من هفت ساله به این امیدم ولی نمیشه فقط چند ماه درست میشه بازم همون میشه واقع بین باش

💚اللهم عجل الویک الفرج💚 ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍(اینم برای اونایی که اعتقاد ندارن بله ۹۹/۹/۹براتون ریدن)😂😂😂اگه امکانش هست برای گره گشایی مشکلاتم برام صلوات بفرستین❤اینم میگذرد غمی نیست😔(خدایا مواظب رفیقم باش برام خیلی عزیزه)شروع رژیم کالری شماری با دوستانه خوبم😍ممنون از یاسی جونم شروع رژیم از۹۹/۸/۳۰ با وزن۸۰ کیلوهدف اول:۷۵ هدف دوم:۷۰ هدف سوم:۶۵ هدف چهارم :۶۰😍
حالا پولای دخترت تموم شد چیکار میکنه؟پدرش دعواش نکرد؟خودت به بابات زنگ نزدی؟

چرا بابا نصیحتش مکنع ولی کیه ک گوش بده.اخرم هیج گوهی نمیشع..خجالت نکشید زنگ زد ب مامانم گف دخترت بهم پول نمیده مامانم حالشو گرفت گف مگ دخترم سرکار میرع ک بهت پول بدع.اگ دعوات بخاطر صدتومنه بیا من بهت صدتومن بدم بیخیال شو