2777
2789
عنوان

شوهرم عصابمو بهم ریخته نمتونم بخابم

| مشاهده متن کامل بحث + 436 بازدید | 29 پست
عزیزم ایشون یک عمره اینجوری زندگی کردی و تغییر نمیکنه من هفت ساله به این امیدم ولی نمیشه فقط چند ماه ...

دقیییقا به قول دکتر هولاکویی هیچ وقت به امید تغییر کسی بعد از ازدواج نباشید

تو زن خونه دار پول از کجا بیاری. چقدر پرروعه بخدا. با قهر کردن چیزی درست نمیشه بنظرم برگرد خونت ب ...

ن بابا اینجوری نیس.پول نداشتنی ازمامانش قرض مکنا.ولی ازوقتی پیش دخترم کادو میارن توخونمون دعواس .میگ باید بدی من خرج کنم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس یه فکریی به حال خودت بکن من تصمیمو گرفتم طلاقمو بگیرم جداشم دیگه خونوادمم کنارمن

💚اللهم عجل الویک الفرج💚 ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍(اینم برای اونایی که اعتقاد ندارن بله ۹۹/۹/۹براتون ریدن)😂😂😂اگه امکانش هست برای گره گشایی مشکلاتم برام صلوات بفرستین❤اینم میگذرد غمی نیست😔(خدایا مواظب رفیقم باش برام خیلی عزیزه)شروع رژیم کالری شماری با دوستانه خوبم😍ممنون از یاسی جونم شروع رژیم از۹۹/۸/۳۰ با وزن۸۰ کیلوهدف اول:۷۵ هدف دوم:۷۰ هدف سوم:۶۵ هدف چهارم :۶۰😍

ای وای فکر کردم اسیه

عزیزم باداری خدا دعاتو مستجاب میکنه دعاکن بتونم راحت جداشم از همسرم

💚اللهم عجل الویک الفرج💚 ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍(اینم برای اونایی که اعتقاد ندارن بله ۹۹/۹/۹براتون ریدن)😂😂😂اگه امکانش هست برای گره گشایی مشکلاتم برام صلوات بفرستین❤اینم میگذرد غمی نیست😔(خدایا مواظب رفیقم باش برام خیلی عزیزه)شروع رژیم کالری شماری با دوستانه خوبم😍ممنون از یاسی جونم شروع رژیم از۹۹/۸/۳۰ با وزن۸۰ کیلوهدف اول:۷۵ هدف دوم:۷۰ هدف سوم:۶۵ هدف چهارم :۶۰😍
ن بابا اینجوری نیس.پول نداشتنی ازمامانش قرض مکنا.ولی ازوقتی پیش دخترم کادو میارن توخونمون دعواس .میگ ...

نده بگو میخام براش طلا بگیرم.

چقدر بی فکر بخدا حرصی میشم از مردای مفت خور.

دوقرون پول دست زن نمیتونن ببینن

نده بگو میخام براش طلا بگیرم. چقدر بی فکر بخدا حرصی میشم از مردای مفت خور. دوقرون پول دست زن نمیتو ...

بخدا سرهمین حرص مخورم خرجی نمیده دست منم هرچی پول اومده ازم گرفته.پول واسه سیسمونیش اومد گرف خرم کرد کادوی بدنیااومدنش فامیلایش خودش هرکی داد خرج کرد.فامیلای خودمون هرچی دادن جمع کردم دادم ب مامانم برام حساب باز کنه بریزع توش.اقا حرص مخوره میگی چراندادی بمن

پس یه فکریی به حال خودت بکن من تصمیمو گرفتم طلاقمو بگیرم جداشم دیگه خونوادمم کنارمن

نه من کلی گفتم، بیشتر خانوما مشکل دارن و شوهراشون بهشون ظلم میکنن، نامردیه واقعا

بخدا سرهمین حرص مخورم خرجی نمیده دست منم هرچی پول اومده ازم گرفته.پول واسه سیسمونیش اومد گرف خرم کرد ...

اشتباه کردی دادی..

تا میتونی پول جمع کن 

الآنم قهر نکن بنظرم برگرد با پدرشوهرت برو خونتون

به پدر شوهرت بگو باهاش حرف بزنه