2777
2789

نمیدونم ادرارم بوده یا کیسه اب اما جنینم توشکم قشنگ تکون میخوره حتی سکسکه همکرد هفته 31 ام میخوام بدونم کیسه اب پاره بشه جنیین تکونه میخوره بعدش

کسی هرگز نمیداند          چه سازی میزند دنیا                                      چه میدانی تواز امروز      چه میدانم من از فردا                                 همین یک لحظه را دریاب  که فردا قصه اش فرداست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نشتی داده شاید

احساس دستشویی داشتم رفتم هنو نشسته ازم اب خارج شد نمیدونم ادرار بود یانه شلوارم خیس شد اما من فک میکنم ادراره چون یک کم سردی کردم بعدشم قطع سد و خشک بودم ترشحاتمم عادی

کسی هرگز نمیداند          چه سازی میزند دنیا                                      چه میدانی تواز امروز      چه میدانم من از فردا                                 همین یک لحظه را دریاب  که فردا قصه اش فرداست
چه قدر بود آخه ادرار که معلومه

شلوارم خیس شد 

خب دوباره بررسی کن خیس نشده اگه احساس می‌کنی سوراخ شده برو بیمارستان

نه فک نکنم سوراخ باشه چون دیگه بعدش خیس نشدم

احساس دستشویی داشتم رفتم هنو نشسته ازم اب خارج شد نمیدونم ادرار بود یانه شلوارم خیس شد اما من فک میک ...

فردا برو چک کن خیالت راحت بشه

******گرنگهدارمنآناستکهمنمیدانم.شیشهرادربغلسنگنگهمیدارد********
کیسه اب ک‌پاره بشه مثل ی تشک اب خالی میشه  ی دستمال خشک بزار درار بکش سرفه کن یلندشو اگ دیدی خ ...

میگم خیلی بود کل شلوارم خیس شد اما شک دارم ادراره یا نه اخه بعدش هرچی دستمال گذاشتمو سرفه کردم خشک بودم