2777
2789
عنوان

سوتی دهندگان وارد شوند😇😜😱😬

| مشاهده متن کامل بحث + 1538 بازدید | 107 پست
چندسال قبل تو جمع خانوادگی بودیم همه بزرگان و اینا نشسته بودن داشتیم بحث میکردیم یهو من رفتم بگم خون ...

واییییی لنتی😂😂😂😂😂😂😂

زیباترینم 💙روزی تورا در درونم حس خواهم کرد حس گرمی تو تمام رگ های مرا پرمیکند گویا دوباره عاشق خواهم شد کوچولوی من ..دنیای من.. تو وصل میشوی ب بهشت ومن وصل میشوم ب تو .. و بهشت اینگونه کشیده میشود ب زیرپاهای من ..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یبار خالع ی شوهرم اینجا بود شام خوردیم جمع و جور کردیم من اشپزخونه بودم داشتم میومدم پذیرایی اونم ...

این اتفاق برا منم افتاده نقاش داشتیم به خواهرم گفتم رفته گفت اره رفتم تو اتاق دیدم بالا چهار پایه هست داره نقاشی میکنه هول شدم سلام کردم 😁من هول میشم سلام میکنم😁

یه کفاشی رفته بودیم که خیلی رو دکورشون حساس بودن به همه میگفتن به کفش‌ها دست نزنید کد کفش رو بگید تا بیاریم و... 

خیلیییییییییییییی هم شلوغ بود اصلا جای سوزن انداختن نبود منم طی یک حرکت انتهاری با یه چرخش 120 درجه یه مقداری از دکور آقا رو آوردم پایین دیگه تصور کنید چند نفر مثل کلوخ چشدار نگام کردن شوهرمم تو افق خودشو مخفی کرد 

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

وای یه بار برادر شوهرم تو باغمون بود استخر هم پر کرده بودن چند روز بود اونحا مونده بود هر روزم میپریده تو استخر بعد از چند روز رفتیم بهشون سر بزنیم گفت زنداداش نمیدونی چه حالی میده لاکچری زندگی میکنم صبحا بلند میشم میپرم تو استخر منم اومدم شوخی کنم یدونه از این تخت سلطنتی ها که تو قهوه خونه هام میذارن رو بالکن بود برگشتم گفت اررررره دیگه لاکچری شدی صبحا تو استخر شبا رو تخت😎واااای بیچاره همینجوری موند😐منم از خجالت مرررردم😬😱

🍩🍔☕📝پسرخاله:آزمایش الهی رو باید یه بار ناشتا داد یه بارم بعد غذا...آقای مجری:این چه حرفیه؟مسئله به این مهمی رو مسخره میکنی؟؟؟؟....پسر خاله:جدی میگم میزان اعتقاد یه آدم گرسنه با یه آدم سیر خییییلی فرق داره!!!!....❤قبلنا اینجوری نبود که کافی بود یه بزرگتر موقع وضو گرفتن میگفت غصه نخور همه چی درست میشه توکلت به خده.اونموقع مشکلات خودشون از این که درست نشن خجالت میکشیدن!!!!....❤با سگی که پشت سرم واق واق میکنه نمیجنگم با شیری هم که جلو روم نعره میکشه هم نمیجنگم.کلا آدم جنگجویی نیستم خوابم میاد😂😂😂😂...بی زحمت اگه میشه تو تاپیکای خنده دار و عکس دار تگم کنید😜😂با تچکر🙏
مامانم با بابام باهم یبار رفتن مغازه مامانم به مغازه داره گفته ببخشید آقا یه کیلو خایه بدید می خواست ...

وااااای خدا😂😂😂😂

🍩🍔☕📝پسرخاله:آزمایش الهی رو باید یه بار ناشتا داد یه بارم بعد غذا...آقای مجری:این چه حرفیه؟مسئله به این مهمی رو مسخره میکنی؟؟؟؟....پسر خاله:جدی میگم میزان اعتقاد یه آدم گرسنه با یه آدم سیر خییییلی فرق داره!!!!....❤قبلنا اینجوری نبود که کافی بود یه بزرگتر موقع وضو گرفتن میگفت غصه نخور همه چی درست میشه توکلت به خده.اونموقع مشکلات خودشون از این که درست نشن خجالت میکشیدن!!!!....❤با سگی که پشت سرم واق واق میکنه نمیجنگم با شیری هم که جلو روم نعره میکشه هم نمیجنگم.کلا آدم جنگجویی نیستم خوابم میاد😂😂😂😂...بی زحمت اگه میشه تو تاپیکای خنده دار و عکس دار تگم کنید😜😂با تچکر🙏

یکی از زنای فامیل اومده بود خونمون هی بحث عروسی و خواستگاری مینداخت وسط

تو نگو واسه رفتنش با پسرش هماهنگه ک بیاد دم در من ببینمش پسرشم اتو کشیده رفتم درو باز کردم هول شدم‌گفتم سلام بفرما تو عمووو😑قیافه ی پسره😲قیافه ی من😶😬

گذشته تموم شده، اگر ازش رد نشی، اون از تو رد میشه، و راه زندگی رو بند میاره😵🥺 از گذشته رد شو، تا راه برای فردا و فرداها باز باشه.🤪😜
مامانم با بابام باهم یبار رفتن مغازه مامانم به مغازه داره گفته ببخشید آقا یه کیلو خایه بدید می خواست ...

وای مغازه دار هنگیده 😅😂

زیباترینم 💙روزی تورا در درونم حس خواهم کرد حس گرمی تو تمام رگ های مرا پرمیکند گویا دوباره عاشق خواهم شد کوچولوی من ..دنیای من.. تو وصل میشوی ب بهشت ومن وصل میشوم ب تو .. و بهشت اینگونه کشیده میشود ب زیرپاهای من ..

@صغرا_کفتری2  

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤