2777
2789
عنوان

سوتی دهندگان وارد شوند😇😜😱😬

| مشاهده متن کامل بحث + 1538 بازدید | 107 پست
تو مثل اینکه پربازدیدی زیر زبونت مزه کرده هااا    

عزیزم تو تاپیک بزن من بیام اونجا سوتیا رو بخونم....😊

پر بازدیدی که برام طلا و مدال نداره...فقط دوست داشتم بگیم بخندیم

🍩🍔☕📝پسرخاله:آزمایش الهی رو باید یه بار ناشتا داد یه بارم بعد غذا...آقای مجری:این چه حرفیه؟مسئله به این مهمی رو مسخره میکنی؟؟؟؟....پسر خاله:جدی میگم میزان اعتقاد یه آدم گرسنه با یه آدم سیر خییییلی فرق داره!!!!....❤قبلنا اینجوری نبود که کافی بود یه بزرگتر موقع وضو گرفتن میگفت غصه نخور همه چی درست میشه توکلت به خده.اونموقع مشکلات خودشون از این که درست نشن خجالت میکشیدن!!!!....❤با سگی که پشت سرم واق واق میکنه نمیجنگم با شیری هم که جلو روم نعره میکشه هم نمیجنگم.کلا آدم جنگجویی نیستم خوابم میاد😂😂😂😂...بی زحمت اگه میشه تو تاپیکای خنده دار و عکس دار تگم کنید😜😂با تچکر🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چندسال قبل تو جمع خانوادگی بودیم همه بزرگان و اینا نشسته بودن داشتیم بحث میکردیم یهو من رفتم بگم خون شهدا گفتم ک . و. ...... شهدا. ببین من ازون تاریخ به بعد دیگه اون آدم سابق نشدم

وای پسر من فیلم عشق ممنوع رو میدیدیه دفعه مامان ثمر با کاتیا که مستخدم خونه بود دعواش شده بود داشت بهش  میگفت تو کلفت خونه ی مایی و اینا یه دفعه پسرم ازم پرسید مامان کسی که غذا درست  میکنه و خونه تمیز میکنه اسمش کلفته 😐😐😐منم اصلا حواسم نبود داشتم شام میپختم گفتم  اره مامان کار دارم بعدا بهت میگم مهمان داشتم (البته پارسال )یه دفعه شب جلو همه ی مهمانا خودش لوس کردسر سفره همه داشتن  غذا میخوردن سکوت مطلق بود یه دفعه گفت ببینید مامانم چه کلفت خوبیه چه غذایی پخته اصلا کلا سفره منفجر شد🥴🥴🥴🥴

خدایا شکرت ...

وسط مهمونی همه ساکت بودن داشتم چای میریختم میخواستم به همسرم بگم بیا اب سماور رو نمیتونم ببندم داره میریزه رو زمین گفتم زود بیا ابه رفت تو من 🥺🥺🥺 همه تو سالن منفجر شدن 

در تاریخ 99.9.9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد خدایاشکرت🤩

سوتی ازاین بدترکه سرفره عقدبه جابارسوم باراول ودوم بله گفتم 

البته تقصیرمن نبودا

شوهرم همش میزدتوپهلوم ودرگوشم میگفت : بله روبگودیگه بگووو

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
چندسال قبل تو جمع خانوادگی بودیم همه بزرگان و اینا نشسته بودن داشتیم بحث میکردیم یهو من رفتم بگم خون ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣نگید خوابم میپره

(گدا ترین عضو نینی سایت.) کاربر(جولییت) و(منوباش) قدیمم😅☹️👏.      پولدارم نیستم ای بابا
قراره یه شبه پر از سوتی بسازیم.... فقط هم از سوتیا و مچ گیریاتون تعریف کنید😍😜

من یه بار رفتم دندون پزشکی گفت عکستون یه ساعت تو کیفم دنبال عکس سه در چهار می گشتم بعد یه ساعت تازه یادم اومد منظورش عکس دندون هست😁یه بارم رفتم تو مغاره ساعت فروشی با اینکه کلی ساعت آویزان کرده بود گفتم آقا پنکک دارید چون پنکک میخواستم بخرم😛😛البته اینا مال سالهای دور هست 

من یبار خالع ی شوهرم اینجا بود شام خوردیم جمع و جور کردیم من اشپزخونه بودم داشتم میومدم پذیرایی اونم داشت میومد اشپزخونه بهم خوردیم من گفتم سلام اونم گفت علیک سلام 😂😂

زیباترینم 💙روزی تورا در درونم حس خواهم کرد حس گرمی تو تمام رگ های مرا پرمیکند گویا دوباره عاشق خواهم شد کوچولوی من ..دنیای من.. تو وصل میشوی ب بهشت ومن وصل میشوم ب تو .. و بهشت اینگونه کشیده میشود ب زیرپاهای من ..