دوستان کیا این حلوا خوردن اگه نتیجه میده که منم درست کنم
عشق مامان..میدونم ک تا سالگرد ازدواجمون اومدی و زندگی منو باباتو زیر و رو کردی ..بیا دیگه قربونت برم مامان دلش لک زده برا بودنت برا حست کردنت ..برا بغل کردنت ..بابات میگه جوووونمم برات میدم پس بیا دردت بجونم ..منو بابایی بی صبرانه متنظر اومدنتیم ..کلی لباس خوشگل برات خریدیم ..تو بیا تا دنیا رو ب پات بریزیم عزیزم😘😘منتظرتم دیر نکنیا ..جشن امسالمون باید ۳ نفره باشه ..من و تو و بابایی
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اصلا خوب نبود و هزینه الکی بود یه دوره رفتم پیش دکتر جدید باردار شدم
عشق مامان..میدونم ک تا سالگرد ازدواجمون اومدی و زندگی منو باباتو زیر و رو کردی ..بیا دیگه قربونت برم مامان دلش لک زده برا بودنت برا حست کردنت ..برا بغل کردنت ..بابات میگه جوووونمم برات میدم پس بیا دردت بجونم ..منو بابایی بی صبرانه متنظر اومدنتیم ..کلی لباس خوشگل برات خریدیم ..تو بیا تا دنیا رو ب پات بریزیم عزیزم😘😘منتظرتم دیر نکنیا ..جشن امسالمون باید ۳ نفره باشه ..من و تو و بابایی
امتحان کن برای درمان رحم سرده و تقویت تخمک برای همسرتون تقویت میکنه خوبه استفاده کنن
برای من جواب نداد با دکتر باردار شدم
تو موضوع نازایی بر اساس تجربه شوهر من که با این مشکل مواجه بود و اسپرمش ضعیف بود و رگش خشک شده بود که رفتم پیش یک دکتر که روسی هم بود گفت شیربز و دنبالچه بز برای مدت چهل پنج روز که واقعا جواب گرفتیم فوق العاده بود البته نکته ای که هست باید از جای معتبر و ارگانیک بدون بسته بندی که مزرعه بز مروگل اطراف تهران که مربوط به یک دکتری هست عالی است که توصیه می کنم فقط سرچ کنید مزرعه مروگل آدرس و لوکیشن میاد