با شوهرم دعوام شد مقصر بود عصری هنوز از دلم درنیومده بود اومد منت کشی ولی من ناراحت بودم بعد رفت بیرون من زنگ زدم بریم خرید خونه منم حالم خوب شه قبول نکرد بعد گفتم زود بیا بریم هیئت نیم ساعت بعد اومد کلا فقط طبق نظر خودش عمل میکنه همیشه....بعد تو ماشین دعوای بدی کردیم وحشتناااااک و منو به زور اورد خونه بابام اینا ....دارم میترکم من خونمو میخوام چیکار کنم
یه روزی اینجا ارزومو نوشتم و اون ارزو براورده شد....بازم مینویسم به امید روزی که براورده شه...برام دعا کنید بالاخره درسمو تموم کنم گندشو دراوردم ازبس طولش دادم😂😂و انشاالله همسرم ایده ای که داره رو بتونه اجرا کنه ....همچنین بتونیم خونمونو بزرگ کنیم و محلمونو ارتقا بدیم .....با دعای شما دوستای گلم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اخه این چه کاریه یا همش زنگ میزنه به خانوادم یا به زور میاره اینجا...به این طفلکا چه....این کارشم از ...
یکم بیشتر فکر کن احساس میکنم به شوهرت بی احترامی کردی . با شوهر یکی به دو نمیگن . تو اگه شوهرت دوست داشته باشی راحت میتونی آرومش کنی و یه کاری کنی لجبازی نکنه . مردا از حاضر جدابی متنفرن