2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته

300 بازدید | 21 پست

بچه ها خیلی بده ببینی همسنیات دارن پیشرفت میکنن پولدار میشنن وتوهیچ....بهترین دوستت دکتر بشه هی پز اموالشو بده وتوهیچ حرفی برای زدن نداشته باشی..اینهمه درس خوندیم اخرشم هیچ...😥

خودتو با دیگران مقایسه نکن هر کسی زندگی خودشو داره

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.

چقد دلم میخاس یه شغل برای خودم داشتم درحد یه پزشک پولدار بشم... کسی شغلی که پولش زیاد باشه وحلال تو این مملکت میشناسه واسه یه زن؟میشه اگه کسی شاغله حرف بزنه برامون؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همیشه برای اروم کردن خودمون همین حرفو میزنیم...😥

واقعیته خدا رو شکر سالمی خیلیا پولدارن ولی آرزوی سلامتی دارن من با خیلی پولدارا نشست و برخاست داشتم باور کن هر چی بیشتر داشته باشی حریصتر میشی و بر همون اساس نیازهات بیشتر میشه.

بابا من یکی از دوستام تازه چندماهه رفته تو ی شرکت پخش و فروش کاشی دیگه وقتی نشست تو ماشینم ک کولر نداشت هی پیف پیف و اه اه کرد و گفت بچه ام از گرما بیدار شد، خودم سر درد شدم۰😐

خدا به آدم اول انسانیت بده

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

منم بچه پایین شهرم آرزوی یه کتابو داشتم یه اتاق برا خوردم و حالا بخاطر فقر یک پرستارم. آرزوی داروسازی رو به گور میبرم. بدتر از اون شوهریه که دارم. کاش کرونا بگیریم یا مرگ مغزی شم

باهمون دوستانی که پز میدن قط رابطه کن.اگ میتونی لباس فروشی زنونه بزن واس خودت

دقیقا دارم همینکارو میکنم چون انگیزه زندگی ازم گرفته میشه باخودم میگم اونا دارن زندگی میکنن نه من

اخرش همه چی رو باید بذاریم و بریم .پس بهتره جوری باشیم اون دنیا ضرر نکنیم چه تو لباس پزشک چه لباس یه ...

حرف شما خیلی آرومم کرد امشب واقعا به این یادآوری نیاز داشتم مرسی عزیزم

مخالف سر سخت آقایونی که اول مادر و خواهرشونو میفرستن خاستگاری که براشون همسر انتخاب کنند  گل دخترا خواهشا واسه حفظ ارزش خودتون به خاستگارای این مدلی اجازه ورود ندید بزارید این رسم مزخرف ریشه کن بشه فرهنگ سازی رو از خودمون شروع کنیم باتشکر