2777
2789
بازاریابی تو چه حوزه ای عزیزم؟ من تو زمینه دیجیتال مارکتینگ و بازاریابی اینترنتی تحصیل کردم کمکی از ...

دنبال یه کارم ک تو خونه بتونم دارمد داشته باشم حالا تو هر زمینه ای

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین عزیزم کارای زیادی میتونید انجام بدید و به در آمد برسید بسته به علاقتون

مثل حوزه های تجاری و فروشگاهی در اینستاگرام

ولاگری اینستاگرام و یوتیوب

همکاری در فروش با دیجی کالا و هزاران جای دیگه

که برای هر کدوم لازمه یه دوره تخصصی و البته اصولی آموزش ببینید و این سرمایه گذاری روی خودتون هست

ببین عزیزم کارای زیادی میتونید انجام بدید و به در آمد برسید بسته به علاقتون مثل حوزه های تجاری و فر ...

میشه بیشتر راهنمایی کنید چقد باید سرمایه داشته باشم 

کجا باید برم و معرفی کنم خودمو و بعدش دورهاشو بگذرونم ؟ 

بازاریابی تو چه حوزه ای عزیزم؟ من تو زمینه دیجیتال مارکتینگ و بازاریابی اینترنتی تحصیل کردم کمکی از ...

سلام من میخوام در زمینه ی بازاریابی درب و پنجره و دیگر مصنوعات آهنی نو و دست دوم فعالیت کنم. میتونید راهنماییم کنید؟🙏

❤️❤️جذب نیرو مسلط به کار با گوشی موبایل واینترنت❤️❤️

به تعدادی خانم علاقه مند به کار اینترنتی(غیر حضوری)بدون محدوديت زمانی ومکانی 

⭐️بدون محدوديت سنی 

⭐️بدون سرمایه اوليه 

⭐️بدون مدرک تحصیلی بالا 

⭐️آموزش‌ها رايگان

⭐️ثبت نام رایگان 

دوستان این بهترین فرصت است که در هر کجای

دنیا باشی بتونی پول دربیاری وبه درآمد بالایی

برسی

❤️❤️❤️❤️جهت دریافت اطلاعات بيشتر به شماره 09198286798 در روبیکا یا واتساپ پیام بدید