2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد امروز صبح بعد چند ماه خواهرم زنگ زد حرف زدیم اینم بگم که شوهرش خونه نبود بعد گفت رفتی خونه پدرم بعد ظهر زنگ بزنم با دخترم حرف بزنم آخه ازدواج دومشه یه دختر ازشوهر مرحومش خونه پدرم زندگی میکنه

بعد به دخترش گفتم حواست به گوشیم باشه مامانت میخواد زنگ بزنه که همون یعنی شوهر من نفهمه که مامانت به گوشی من زنگ زده آخه شوهر منم گفت که باجناقم اینطور میخواد دنبال دردسر نباش به خواهرت زنگ نزن الان خواهر زادم برداشته اسمشو تغییر داده که کسی متوجه نشه این زنگ زده با یه اسم دیگه که اسم همسایمونه من چند ساعت پیش چند بار به خواهرم که اسمشو خواهر زادم تغیر داده بود زنگ زدم شوهرش خونه بود

عزیزم بخدا داشتم تایپ میکردم ببخشید خوب

اشکال نداره ببخشید فکر کردم باز یه مشکل و یه شوخیه انشاالله چیزی نباشه و حل میشه مشکلتون

اولین کاربری من شاید قبل سال نود بود اما نمیدونم چرا پسوردام همیشه یادم میره😎🤓

بعد به دخترش گفتم حواست به گوشیم باشه مامانت میخواد زنگ بزنه که همون یعنی شوهر من نفهمه که مامانت به ...

خوب الکی یه فیلم دربیاورید مثلا دخترش حالش بد شده و مجبور شدم زنگ بزنم چون گریه کرده و هزارتا عذر دیگه

حالا شوهرم و چیکار کنم

به شوهرتم همین بگو باید خواهرزاده همکاری کنه خودش بزنه به دلتنگی افسردگی بگه من خواستم خالم زنگ بزنه من با مادرم کار دارم آخه مادرشه چرا مردم دنبال دلیلن خدا نگذره از هرچی آدم که سله رحم میبرن