2777
2789

ژل سینره بگیر عالیه. ضد جوش وقرمزی وحساسیته. اگه با ژیلت میزنی نزن با پودر یا اسپری کفی موبر بزن 😍

دمت گرم 😊😊از اینکه بهم خیانت کردی. با دختری که می‌شناختم ریختی روهم. خداروشکر شناختمت 😊خدیا تنها کسی که دوستش دارم فقط تویی😍🙏
ژل سینره بگیر عالیه. ضد جوش وقرمزی وحساسیته. اگه با ژیلت میزنی نزن با پودر یا اسپری کفی موبر بزن 😍

قبلا با ژیلت میزدم جاش ازون موقع موند 😶نمیره انگار الان با کرم موبر میزنم اسپری اش بهتره پس🤔جای قبلیا نمیدونی چجوری میره😁

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبلا با ژیلت میزدم جاش ازون موقع موند 😶نمیره انگار الان با کرم موبر میزنم اسپری اش بهتره پس🤔جای قب ...

آره کرم اداپالن بگیر ایرانیه قیمتشم مناسبه 😍😍😍

آره اسپری زودم موها رو میکنه. دیر هم درمیاد 😊😊

دمت گرم 😊😊از اینکه بهم خیانت کردی. با دختری که می‌شناختم ریختی روهم. خداروشکر شناختمت 😊خدیا تنها کسی که دوستش دارم فقط تویی😍🙏