2777
2789
عنوان

شماهم بین بچه هاتون فرق میذارید؟

623 بازدید | 45 پست

بچه ها من ۷ساله ازدواج کردم آبجیم تازه ازدواج کرده.

من آدم حسودی نیستم ولی نظرم اینه آدم نباید بین بچه هاش تفاوتی قایل بشه.

مامانم سرعقد به آبجیم انگشتر طلا داد.برا من هیچی نداد.برا آبجیم داره جهیزیه میچینه بیا و ببین برا من یجوری جهاز داد خونواده شوهرم پشت سرم حرف میزدن.برا شوهر آبجیم تولد گرفت سرتا پا لباس براش خرید .شام براشون از بیرون میخره.هر روز براش متن دوست دارم و ...اینستاش میفرسته.الان مادرشوهرش آش داره از صبح رفته حمالی.آبجیم خواب بود اونروز میگف یواش بیدارش نکنی.ساعت ۱۱صبح!براش رفته دارو خریده چاق بشه چون شوهرش تپل دوس داره.

الان زنگ زده کلیه م درد میکنه شب گوشیتو سایلنت نکنی اگر حالم بد شده بزنگمت بیای منو ببری دکتر.

فقط وقتی کار داره خرید داره یا مریضه یادش از من میاد.

به آبجیم هیچی نمیگه.خداشاهده من میرم خونشون مهمون بیاد بمن میگه پذیرایی کن ابجیم مث مهمون میشینه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامانم فرق میزاره

سلام بر امام زمان: سَلامُ اللّٰهِ الْكامِلُ التَّامُّ الشَّامِلُ الْعامُّ ، وَصَلَواتُهُ الدَّائِمَةُ وَبَرَكاتُهُ الْقائِمَةُ التَّامَّةُ عَلىٰ حُجَّةِ اللّٰهِ وَوَ لِيِّهِ فِى أَرْضِهِ وَبِلادِهِ ، وَخَلِيفَتِهِ عَلىٰ خَلْقِهِ وَعِبادِهِ ، وَسُلالَةِ النُّبُوَّةِ وَبَقِيَّةِ الْعِتْرَةِ وَالصَّفْوَةِ ، صاحِبِ الزَّمانِ ، وَمُظْهِرِ الْإِيمانِ ، وَمُلَقِّنِ أَحْكامِ الْقُرْآنِ ، وَمُطَهِّرِ الْأَرْضِ ، وَناشِرِ الْعَدْلِ فِى الطُّولِ وَالْعَرْضِ ، وَ الْحُجَّةِ الْقائِمِ الْمَهْدِيِّ ، الْإِمامِ الْمُنْتَظَرِ الْمَرْضِيِّ ، وَابْنِ الْأَئِمَّةِ الطَّاهِرِينَ ، الْوَصِيِّ ابْنِ الْأَوْصِياءِ الْمَرْضِيِّينَ ، الْهادِي الْمَعْصُومِ ابْنِ الْأَئِمَّةِ الْهُداةِ الْمَعْصُومِينَ تاریخ ۹/۹/۹۹ بهترین اتفاق زندگیم میوفته خدایاشکرت بابت هدیه قشنگت 

مامانم توروم گفت چون بچه داداشم نوه اولشه اونویه جوردیگه دوس داره..... اعصابم خوردشد😖

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤
چرا چون شوهرش میلیاردره.مادر پول پرست همیشه ادمای ندار بدبخت و بیچارن و جایی ندارن

الهی بگردمت

یاد مادربزرگ مرحومم افتادم که چون ما وضع مالی مون خوب نبود ازمون خوشش نمیومد 

در باور عشق و شناخت حقیقت آن مرد ممکن است فریب بخورد اما زن... زن حقیقت عشق را زود تشخیص میدهد، با حس نیرومند زنی👠 و اگر دبه درمی آورد از آن است که عشق هم برایش کافی نیست اون بیش از عشق میطلبد: جان تو را⚰️
منم  شما الان متوجه تبعیض شدین من یادمه بچه بودم مدرسه هم نمیرفتم همش فکر میکردم مامانم یکی دی ...

زمانیکه بچه بودیم مثلا من ۷ساله ابجیم ۳ساله برا اون بستنی میخرید منم گریه میکردم برا من نمیخرید میگف پول ندارم