2777
2789
عنوان

شماهم بین بچه هاتون فرق میذارید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 631 بازدید | 45 پست
زمانیکه بچه بودیم مثلا من ۷ساله ابجیم ۳ساله برا اون بستنی میخرید منم گریه میکردم برا من نمیخرید میگف ...

من اگه مادرم اینجوری بود تو روش تفم نمی انداختم😑

اخلاقم تلخه  ولی شکلات تلخ هم طرفدارای خودشو داره...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بر عکس بی تربیته و جواب مامانکو همیشه میده

اسی دکتر هلاکویی میگه اگه آدم خوبی باشی مردم جرات میکنن اذیتت کنن اگه بد باشی هیچکس جرات نداره اذیتت کنه حالا قصه شما و خواهرته

میگن : کار خوبه خدا بسازه سلطان محمود خر کیه ...🤲

ببین خب خواهر من هم همیشه میگه بین من و اون فرق گذاشتن اما من هیچی نمی گم حتی جلوی همسر و بچه هاش هم میگه اما خب واقعا هیچ وقت با مادرم صمیمی نیست تا مادرم راحت باهاش حرف بزنه حتی از بچگی که یادمه یا خیلی خودش رو بزرگتر از همه  میدونه شاید این ضعفش باشه 

تاحالا سر سفره نشستی بخای غذا بخوری بعد دستت بره سمت یه چیزی مامانت بگه ای وای اینو گزاشتم برا فلانی ...

حرف دلمو زدی منم دقیقا یه بار اینطوریم کردن ولی از اون موقع ندیم... غذا نخوردم رفتم پارکینگ کلی گریه کردم بابم اومد دلداریم داد گفت ندونسته ناخواسته بوده بعد به مامانم گفته بخدای الانم یادش افتادم دارم گریه میکنم😭😭😭😭

تاحالا سر سفره نشستی بخای غذا بخوری بعد دستت بره سمت یه چیزی مامانت بگه ای وای اینو گزاشتم برا فلانی ...

نه مگه برای شما اتفاق افتاده؟😢

من از بچگی با مادرم دعوا می کردم من چرا خواهر ندارم؟ 

دو تا برادر دارم که اختلاف سنیشون با من زیاده دیگه وقتی من بچه بودم اونا بزرگ شده بودن مادرم بیشتر توجهش بمن بود

من حسادت می کردم اون دو تا انقدر با هم صمیمی بودن من خواهر نداشتم🙁 ولی الان منصرف شدم 

زمانیکه بچه بودیم مثلا من ۷ساله ابجیم ۳ساله برا اون بستنی میخرید منم گریه میکردم برا من نمیخرید میگف ...

شاید مادرت پول بیشتری نداشته ، هرچی باشه یه مادر دلش نمی آد اینکار رو کنه بعضی وقتها از بچه بزرگتر که بیشتر میفهمه توقع بیشتری هس 

اسی برای یه بستنی انقدر کینه نباش ببین همه چقدر به مادرت حرف زدن   

اوووو من اینقده برام اتفاق افتاده  همش میگم برا چی اخه  هیچوقت درک نمیکنم یه مادر بین بچ ...

من پدرمو تو بچگی از دست دادم فقط محبت مادر دیدم

اوووو من اینقده برام اتفاق افتاده  همش میگم برا چی اخه  هیچوقت درک نمیکنم یه مادر بین بچ ...

😩😩واقعا ...نه من همیشه مامانم بیشتر از بابام پشتم بوده ولی فقط همین بارو یادمه از بچگیم بابامم پشت خواهرم بیشتر بوده 

حتی مامانم از ترس این خواهرم میترسه پشتمم بگیره انقد زبون درازه....خیلی وقتا خواهرم فشم داده مامانم گفته خودتی هی هیچی نمیگه شورشو درأوردی😁