2777
2789
عنوان

خنچه حضرت قاسم نذری امشب عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 4942 بازدید | 135 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هم شیر خودم هم شیر خشک نوبتی شیر خودم میدمدهیچ چیز مث شیر مادر نیست ... ای جانم دور از جون ... سخت ...

سلام عزیزم خوبی من پارسال تاحالا دنبالت میگردم اسم کاربریتو فراموش کردم تااینکه اتفاقی یکی از پستاتو دیدم خوبی کوچولوهات خوبن فسقلی هات سلامتن.خداقوت.خیلی دوست دارم عکس بچه هاتو ببینم😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

خانومى لطف ميكنى اون دعانويسى كه توى چند تا تاپيك گفتين توى خراسان شمالى خواهرتون رفته پيشش

اسمش شمارش يا آدرس دقيق ترى ازش بهم بدين 

من ميخوام از سنندج برم اونجا

اگر كارم راه بيفته كلى دعات ميكنم 

اگر علاقه دارید بدونید مسیر زندگیتون به چه شکل پیش میره من در زمينه ستاره شناسی و بررسی چارت تولد فعاليت دارم🌿😇💚

خصوصی پیام بدید چش

خير ببينى

درخواست دوستى دادم

اگر علاقه دارید بدونید مسیر زندگیتون به چه شکل پیش میره من در زمينه ستاره شناسی و بررسی چارت تولد فعاليت دارم🌿😇💚

هم خودش هم پدرش باهمن منو خواهرم دوست همسرم راضی بودیم خداروشکر چندین ساله میگذره 

شما مجرد بودین عزیزم؟ دیدین کسی بره برای ازدواج جواب بگیره؟ نخ میده مثل ملاحسن یا دعا ورقه ای با خودکار؟ ازین الکی ها نیست؟ میشه بیشتر توضیح بدین برای خواهرم میخوام 

شما مجرد بودین عزیزم؟ دیدین کسی بره برای ازدواج جواب بگیره؟ نخ میده مثل ملاحسن یا دعا ورقه ای با خود ...

مجرد بودم با یکی بودم خانوادم مخالفت میکردن ایشون درست کردن نه ورقه ای میگه من قبول ندارم موقت باطل میشه 

ایشون شاگرد ملاحسنیه از وقتب فوت شدن به گفته خودش مشتریاش میرن پیشش

مجرد بودم با یکی بودم خانوادم مخالفت میکردن ایشون درست کردن نه ورقه ای میگه من قبول ندارم موقت باطل ...

پس دعای الکی نمیده نه ؟ چون من ازین ورقه که با خودکار مینویسن قبول ندارم 

ایولل چه خوب😍😍 پس برای شخص خاص خواهرم بگه درست میکنه؟ مرسیی عزیزم که جواب دادین خدا خیرت بده 

پس دعای الکی نمیده نه ؟ چون من ازین ورقه که با خودکار مینویسن قبول ندارم  ایولل چه خوب😍😍 پس ...

اون ورق ها هستم شبیع پیت روغن میدونی چی میگم من یه جا رفتم خدا شاهده۳میلیون ازم گرفت تبریز بود 

این گفت اینارو تهران بازار خولازیر کیلویی میفروشن اینا چاپ دستگاهه الکیه