2777
2789

سلام امشب شب علي اصغر است... ب حرمت اين شب براي هم دعا كنيم ك هر كسي چشم انتظار بچه دار شدن هست..خداوند لطفش شاملشون كنه.. از جمله خودم من بعد از سيزده سال انتظار

به حق امام حسین دامنت سبزشه

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

انشالهههههههههههههههه به حق اقام علی اصغر تاسال دیه اینموقع یه نی نی یالم وخوشگللللللل تو بغلت باشه عزیزم انشالهههههههههههههههه این شبا براتون پرازمعجزه باشه 😍😍😍😍😍😍توکل کن به خدا

انشالله امسال ماه دیگه باردار باشی 

خدا به من بچه ای بده دیگه خسته شدم از حرف وو نگاه های مردم

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
انشالله امسال ماه دیگه باردار باشی  خدا به من بچه ای بده دیگه خسته شدم از حرف وو نگاه های مردم

فدات شم.. نه شما اوليين نفري نه اخرين نفر... صبور باش.   خدا ي جايي جواب صبرمون ميده

۱۰۰تا صلوات میفرستم ان شاءالله همه اونایی ک دلشون بچه میخواد خدا دامنشونو سبز کنه❤الهی آمین🤲🎈

سپاس.   الهي امين..من زيارت عاشورا ميخونم..امشب تا صبح از خدا برا همه زنان كشورم همين ميخام

فدات شم.. نه شما اوليين نفري نه اخرين نفر... صبور باش.   خدا ي جايي جواب صبرمون ميده

انشالله هرکس منتطر بچه هست خدا دامنشو سبز کنه

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر

خدا دامن همه منتظرارو سبز کنه بحق باب الحوائج۶ماهه🤲

خدایاهرچی قسمت دادم ناامیدم‌نکنی بمنم نظرکنی صدامو نشنیدی😔😔😔🌻🍃

۷ساله در انتظارم  مامان شم خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن🥺😍خدا جونم مواظبِ منو همسرم باش😍 لطفا پروفایلم کپی نشه مرسی💕