سلام من نوزادم از وقتی شیرخشک یارانه ای میخوره مدفوعش سفت میشه دکتر شربت داده ک توی شیرش میریزم تا مدفوع کنه اگه نریزم مدفوع نمیکنه و همش بی قراری میکنه لطفا بگین چیکار کنم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
پدی لاکت بزن به شیرش یا مستقیم بده، روزی ۳ بار...هربار ۵ قطره.
داروی دیگه ای ندی بهش
اگه بازم خوب نشد ، سهمیه شیرش بگیر بفروش به اونایی که به بچشون میسازه...شما ببلاک یا آپتامیل بگیر که سبک تره
خدایا شکرت🙏 ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم. 👇🏻👇🏻👇🏻 👨👩👧 بدن پس از زایمان عزیز من! اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم. تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید. تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!! تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی... تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
خدایی بچه داری با تمام سختیاش یه طرف این شیر خشک یه طرف. من واقعا اذیت بودم اوایل شیردهی. سر سینه هام زخم شده بود وحشتناک ولی حاضر نشدم شیرخشک به پسرم بدم از ترس همین مشکلات.
یکی از عوارض شیرخشک، خشک شدن معده بی اشتهایی و لاغری نوزاده
من طب رو فقط طب سنتی و اسلامی میدونم و باهاش درمان میکنم، در غالب موارد طب مدرن رو قبول ندارم... پس لطفا سر طب مدرن با من بحث نکنید.. چون من چیزهایی از طب مدرن میدونم که شما زحمت تحقیق بخودتون ندادین و نمیدونین، در مورد طب سنتی هم باهام بحث نکنید... چون تجربه خوبی از بحث کردن در مورد طب سنتی با بعضی از نی نی سایتیا ندارم.
ببخشید اسی....بچه ها به دخترم سوپ میدم شدید نفخ میکنه چرا اینطوری میشه فقط باسوپ اینطوری میشه شوهرم ...
تا یکسالی علاوه بر شیر فقط حریره و فرنی
من طب رو فقط طب سنتی و اسلامی میدونم و باهاش درمان میکنم، در غالب موارد طب مدرن رو قبول ندارم... پس لطفا سر طب مدرن با من بحث نکنید.. چون من چیزهایی از طب مدرن میدونم که شما زحمت تحقیق بخودتون ندادین و نمیدونین، در مورد طب سنتی هم باهام بحث نکنید... چون تجربه خوبی از بحث کردن در مورد طب سنتی با بعضی از نی نی سایتیا ندارم.