2777
2789

سلام خانمای خوب 

یه سوال دارم همه توجهتونو بدید و جواب بدین

ببینین فک کنید یه دستورالعمل هست مثلا ۴۰ روزه یا اصلا ۱۰ روزه هر چی انجامش که بدی امام زمانو میبینی واقعا! یعنی قطعی قطعیه ! حاظری انجامش بدی؟ و آقا رو ببینی؟

اگه آره؟ چی میخوای بگی ؟ 

اگه نه ؟ روت نمیشه؟ میترسی؟

من خودم یه کم میترسم     اگه آقا رو ببینیم و باز آدم نشیم به نظر شما خیلی بده؟!😬

خب خانما بگید من منتظرم جدی جدی روش فکر کنیدا یعنی تصور کنید واقعا جلوشونید واقعا چی میتونید بگید بهشون ؟

اینم بگم که من شنیدم واقعا دستورالعمل هستا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر انجام بدیم و موفق ب دیدارشیم

اون لحظه نمیدونیم ایشون بودن ک

اینقدر غبار گناه چشم و عقل و روحمون رو کدر کرده ک بعد از مدتی یهوووو میفهمیم عهههههه نکنه اونروزی اونجا اونی ک بهم اینجور گفت آقا بودن😔

منکه انقد گناه کردم روم نمیشه رو به قبله وایستم برا نماز.

چه برسه به دیدنِ آقا🥺

یکساله زندگی سالمی هستم.خداروشکر🍀تاحالا با خود حقیقیت ملاقات داشتی؟ یکساله در تلاشِ این ملاقاتم. اگه واست جالبه به کانال تل‌گرام @zendeegiesaleem یه نگاه بنداز . کانال خودم نیست.خودمم یکساله  عضوم.خیرخواهتونم💎خدایا 

فکرکنم اگه ببینی هم نمیشناسی اینطور نیست که همون لحظه بشناسی بعدش متوجه میشی احتمالا

بله این درسته

من خیلی مطالعه کردم ی زمانی

خیلی خیلی خیلی کم هستن اونایی ک اون لحظه درک کنن وجود مقدس امام زمان رو