2777
2789
عنوان

🌹🌹🌹دیدن آقا امام زمان (عج)🌹🌹🌹 قطعی قطعی

| مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 31 پست

منم انجام میدم.

بهشون میگم آقا جان دستمون رو بگیر ، کمکمون کن و زودتر بیا که همه جا گلستان بشه   

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم انجام میدم. بهشون میگم آقا جان دستمون رو بگیر ، کمکمون کن و زودتر بیا که همه جا گلستان بشه &nb ...

زودتر بیا که دست خودشون نیست ما باید دعا کنیم

همین؟ واقعا همین؟

شوهرمن ی بار خواب دیده بود ک همه در جنب و جوش بودن و گفتن آقا تشریف آوردن میتونین برین اون اتاق زیارتشون کنین

شوهرم میگه با ترس و لرز از درز پنجزه نگاه کردم دیدم واااای چ جمعیتی اصلا هیبت و عظمتش رو نمیشه تحمل کرد سنگینه واسم

گفتم بذار برم داخل 

تا دم در رفته یهو بغضش ترکیده ک الان با چ رویی برم تو؟

اگر ب چشمام نگاه کنه و اعمالم و گناهام رو بفهمه ابروم میره

پشت در نشسته و گریه میکرده و بی تاب دیدن امام از خواب بیدارشده😔😥

من باشم میگم منو ببرید پیش خودتون، کنارشون درس زندگی و عاقبت بخیری بگیریم، سر نمازاشون دعا کنن عاقبت همه مسلمانان و کلا آدما ختم به خیر بشه و آخرت داشته باشیم. در کل زندگی الان جالب نیس نمی دونیم درست و حق چیه! نه دنیا داریم نه آخرت!!

خداوند به هرکس 《حالت سکون و آرامش 》 را عنایت فرماید،نتایج بسیاری را برای او در بردارد. از جمله: از ملامت ها نمی هراسد، توکل دارد، اگر چیزی را از دست بدهد غمناک نمی شود و اگر چیزی را به دست آورد طغیان و نافرمانی نمیکند.استقبال یا بی اعتنایی مردم، شهرت یا گمنامی و فقر و غنا در او اثری ندارد. 💖برای همه از خداوند چنین حالی رو میخوام💖
شوهرمن ی بار خواب دیده بود ک همه در جنب و جوش بودن و گفتن آقا تشریف آوردن میتونین برین اون اتاق زیار ...

صحیح ولی اعمال و گناهانمونو که ایشون میدون نمیفهمن که از قبل میدونن من خودم ازین بابتش خیلی مشکلی ندارم چون با حال زار میرم پیششون مثل یه گنه کار نه یه آدم

من باشم میگم منو ببرید پیش خودتون، کنارشون درس زندگی و عاقبت بخیری بگیریم، سر نمازاشون دعا کنن عاقبت ...

دعا رو که ایشون خودشون میکنن فکر نکنم قبول کنن برید پیششون 

شاید چیز دیگه ای بخواید؟

زودتر بیا که دست خودشون نیست ما باید دعا کنیم همین؟ واقعا همین؟

بله باید همه دعا کنیم خیلی هم زیاد

فکر کردم اون لحظه دست و پامون رو گم میکنیم دیگه کوتاه حرف زدم وگرنه که خیلی حرفا آدم داره که بزنه اگر این سعادت بزرگ نصیبمون بشه

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
دعا رو که ایشون خودشون میکنن فکر نکنم قبول کنن برید پیششون  شاید چیز دیگه ای بخواید؟

اگر امام بخواد میشه، پس بهم همت بده که به طرز صحیح زندگی کنم و اون دنیا شرمنده نباشم! بتونم راه امام حسین (ع) رو ادامه بدم!

خداوند به هرکس 《حالت سکون و آرامش 》 را عنایت فرماید،نتایج بسیاری را برای او در بردارد. از جمله: از ملامت ها نمی هراسد، توکل دارد، اگر چیزی را از دست بدهد غمناک نمی شود و اگر چیزی را به دست آورد طغیان و نافرمانی نمیکند.استقبال یا بی اعتنایی مردم، شهرت یا گمنامی و فقر و غنا در او اثری ندارد. 💖برای همه از خداوند چنین حالی رو میخوام💖

من هر روز همین جوری تو دلم باهاشون حرف میزنم ولی فک میکنم اگر من ایشون رو ببینم فقط نگاهشون میکنم و معذرت میخوام ازشون و با چشام حرفامو بهشون میگم چون فک کنم اون موقع زبونم بند میاد 🥺😭