2777
2789

ی مشاور خوب که ازش نتیجه گرفتین  

❤ مررررسی

آنقدر دوستت دارم که ای کاش کسی اینگونه مرا دوست میداشت..... ❤

گرون میگیره ها

نادانی بیماری و درماندگیسیت (مولاعلی ع )معتقدم با پرتاب سنگ به یه چاله پر از لجن خودمم که لجنی و کثیف میشم .بعضیا با حرفاشون همون چاله کثیفن سنگشون نزن.بذار تو عالم خودشون خوش باشن😶/خداجونم شکرت چون من خوشبخت ترین دختر دنیام 🌱روم سیاهه درخواست دوستی عزیزانی که نشناسم رو قبول نمیکنم🙇

برو تو سایت مشاورآن هم قیمتاش خوبه هم مشاور های خوبی داره

این کاربری برا 3 نفر بود🙄یکیمون دعوا کرد رفت😂تاپیک ها هرکدام برای فرد جدایی است ❤️تاپیک خنده دار دیدید مارم تگ کنید 😂😂😂😙                            

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو تو سایت مشاورآن هم قیمتاش خوبه هم مشاور های خوبی داره

شما از مشاورانشون استفاده کردین شخص خاصی رو میشناسین؟

اگه برای  کنکور  وانتخاب رشته میخوای بهترین مشاور خودتی ...الکی پول میگیرن ... اگ رشتت ریاضیه من میتونم کمکت کنم .همینطوری خواهرانه... اکثرا درد پول دارن بابا

حیدر بابا آغاجلارون اوجالدی ... آما حییف جوانلارون قوجالدی
اشکالی نداره فقط کارش خوب باشه

اینجا میترسم بگم تبلیغ شه تعلیقم کنن آیدی تل داری؟

نادانی بیماری و درماندگیسیت (مولاعلی ع )معتقدم با پرتاب سنگ به یه چاله پر از لجن خودمم که لجنی و کثیف میشم .بعضیا با حرفاشون همون چاله کثیفن سنگشون نزن.بذار تو عالم خودشون خوش باشن😶/خداجونم شکرت چون من خوشبخت ترین دختر دنیام 🌱روم سیاهه درخواست دوستی عزیزانی که نشناسم رو قبول نمیکنم🙇
اگه برای  کنکور  وانتخاب رشته میخوای بهترین مشاور خودتی ...الکی پول میگیرن ... اگ رشتت ریا ...

❤❤❤

عزیزجان تجربی ام

اینجا میترسم بگم تبلیغ شه تعلیقم کنن آیدی تل داری؟

درخواست میدم بهتون اونجا خصوصی بگین 

فقط نتیجه گرفتین خودتون؟

درخواست میدم بهتون اونجا خصوصی بگین  فقط نتیجه گرفتین خودتون؟

آره 

اتفاقا مشاور خیلی لازمه

مشاوری ک فقط هدفش پول باشه بدرد نمیخوره 

ولی مشاوری ک درکنار انسانیتش و وجدان کاریش حالا هزینه هم الویت دومشه و دلسوزانه کمک میکنه این بهترینه

وگرنه اون مشاوری ک اگه بدونه تو بهش نیاز داری و ولی درحد هزینه زیاد نمیتونی بهش بدی حتی جوابتم نده پس بدرد نمیخوره اصلاااااااا

لطفادعام کنید☺