2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه اطلاعاتی داریا اقیانوس آرامه گلی

والا توی تلویزیون یه بار یه فیلم گذاشت گفت اقیانوس اطلس دیگه نمیدونم 

گروه پائیزی بامداد خمار ، وزن فعلی 87 ، وزن هدف 63   گروه بنفش ، من به هدفم میرسم ، پس پیش به سوی هدفم
وا چه حرفا پس اون ادما هم میرن اونجا که رفتن

یعنی چی میرن اونجا که رفتن؟ 

2💞سال گذشت خدا    2 ساله که منتظرم   من ناامید نمیشم خدا   تو هم نا امیدم نکن💞شنیدم که ضامن اهو شدی امام رضا   میشه ضامن منم بشی پیش خدا؟ 💞

من شنیدم یکی از هواپیماهای کشتیا لحضات آخر انگار داشته  میگفته چقدر نور ما داریم وارد دریایی از نور میشیم حالا اینکه این صدا چطور به دست مردم رسیده نمیدونم

😔              

والا توی تلویزیون یه بار یه فیلم گذاشت گفت اقیانوس اطلس دیگه نمیدونم 

منکه کتاب ترمودینامیک رو داشتم میخوندم کتاب دانشگاهم نوشته اقیانوس آرام تو گوگل هم نوشته اقیانوس آرام. بعدم یه فیزیک دان آمریکایی ادعا کرده آدم فضایی ها هستن ک نیروی مکش رو ایجاد میکنن و مثلث برمودا کلا جزب زمین نمیشه ب فضا مکش داره

این حرفایی ک میزنین هیچ اثبات علمی ندارن عزیزا اونجا نمیدونم ب چ دلیلی همه چیو میکشه داخل خودش واقعا ترسناکه خب مخصه تو ابای ازاد ب این بزرگی چیزی پیدا نمیشه اون ب سمت داخل میکشه و حرکت داره  

مادرش نبودم ولی کمتراز مادرش هم نگرانش نبودم😊🥀