2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوابتو کامل تعریف کن چون  جز ب جزش مهمه  تا تعبیر کنم

نامزدم دیشب خواب دیده ک چن نفر میان کتک اش میزنن با مشت و چاقو چنان میزنن اش ک بی حال میشه بعد مامور ها میان نامزدمو میبره ،،و خواب دیگم دیده ک مرده و زنده شده هرچی داد میزنه کسی جوابش نمیده لطفا تعبیر کن گلم نگرانم

۹۹/۹/۹به ارزو هام میرسم انشالا💑
نامزدم دیشب خواب دیده ک چن نفر میان کتک اش میزنن با مشت و چاقو چنان میزنن اش ک بی حال میشه بعد مامور ...

عزیزم تا اونجایی ک فهمیدم 

تا ی مدت دیگه ی نفر از بزرگانشون  فوت میشه و به نامزدت  ارث زیادی می رسه 

🍒🍹
چاقو و مشت ننشونه از ثروت و پولِ مامور  نشونه از بزرگ قوم  و مردن و زنده شدنم ک نشونه از ...

خیلی ممنونم گلم منم دیشب یه خوابی دیدم ترسیدم خیلی ،،خواهر شوهر خواهرم فوت کرده ی سال میشه بعد جوون بود ،، دیشب خواب دیدم خواهرشوهرخواهرم اومده تو خوابم و دیدم زندس خیلی ترسیدم جیغ میکشیدم گفتم تو ک مرده بودس گف ن من خودمو زده بودم ب مردن چون ببینم دوست و دشمنام کین و بهم گف تو هم خودتو بزن ب مردن گفتم ن قبول نکردم بعد نمیدونم کی بود صورتش معلوم نبود اومد بهم گف تو ۵ساله دیگه میمیری توی اتش سوزی میمیری و هر چی گفتم چرا چیزی نگف ،،،می‌شه تعبیر شو بگی شرمنده زیاد شد

۹۹/۹/۹به ارزو هام میرسم انشالا💑