2777
2789

توروخدا اگ کسی اطلاعی دارع بگه موندم چیکار کنم 😭⁦❤️⁩🎈

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب ضربان دارد❤️💙میشه لطفا ی صلوات بفرستید تا همه نی نی های دنیا سالم بیان بغل ماماناشون؟🥺💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چراامروز همه دارن ایفون میخرن.خبریه؟

من ایهانم ی مرد بی هویت یک ترامرد مردترازهرمردی میشه برای بدست اوردن جسم واقعیم ی صلوات بفرستی ؟ من همینم ، انتظار من دیگه ای نداشته باش چون من اینی هستم که هستم!
اخه شما ایفونو با سامسونگ مقایسه میکنی ؟؟ تن استیو جابز رو تو گور لرزوندی 😁

مقایسه نکردم

فقط خاستم نظر دوستان رو راجع به جفتشون از هر نظر بدونم 😐

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب ضربان دارد❤️💙میشه لطفا ی صلوات بفرستید تا همه نی نی های دنیا سالم بیان بغل ماماناشون؟🥺💚

ایفون se چنده دقیقا؟

من ایهانم ی مرد بی هویت یک ترامرد مردترازهرمردی میشه برای بدست اوردن جسم واقعیم ی صلوات بفرستی ؟ من همینم ، انتظار من دیگه ای نداشته باش چون من اینی هستم که هستم!
قطعا ایفون se

ولی چند جا ک رفتم میگفتن خوب نی😭😭😭

موندم چیکار کنم 😐😭

مقایسه نکردم فقط خاستم نظر دوستان رو راجع به جفتشون از هر نظر بدونم 😐

وقتی میگی کدوم بهتره تو ادبیات بهش میگن مقایسه 😁😁 

ولی ایفون قطعا بهتره چون سامسونگ به مرور زمان قابلیتهاش فرسوده میشه و از کیفیتش کم میشه مثلا کیفیت تاچش اما شما ایفون رو هرچندسال استفاده کنی کیفیتش پایین نمیاد .. 

میگن : کار خوبه خدا بسازه سلطان محمود خر کیه ...🤲

ایفون se چنده دقیقا؟

۱۵ و نیم

۱۵ و نیم

11پرو چهل و دوسه تومنی هست اره؟