2777
2789
عنوان

خانم های خوش بیان یه لحظه میاین

61 بازدید | 10 پست

دربرابر خواهر بردارتون که به تربیت بچتون گیر میدن و میگن دو روز بده من تا ادبش کنم انقد لوس نباشه چه جوری رفتار کنم که دیگه این حرف نزنن؟

بچم فقط۷ماهشه ولی به شدت وابستس 

خودم خسته شدم از انقد بغلی و وابسته بودنش حالا حرف های اوناهم اذیتم میکنه چه جوری رفتار کنم !!جرات نکنن حرفی بزنن

به خدا من هیچ وقت راجب بچه هاشون از گل نازک تر نگفتم بهشون

ولی اونا همش گیر میدن 

اول سعی کن بچه از بغل بودن وابستگی در بیار چون خودت اذیت میشی بعد در ۸ماهی وحدود۱۸ماهگی بچه نمیخواد از والدینش جدا شه...در مورد روند رشد بچه و اضطراب جدایی بخوانی میدونی طبیعی

بعد چیزی نگی واکنش نشون نده من بودم اونا چیزی میگفنم فقط از بچه م‌تعریف میکنم و بجای گله که اذیتم میکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهون‌ بگو که من و پدرش راجع به بچمون در دیدگاه های شخصی خودمون رو داریم و هرکسی باید فرزندش رو جوری که فکر میکنه درسته تربیت کنه و این موضوع کاملا به پدر و مادر فقط مربوطه و نه اطرافیان

اول سعی کن بچه از بغل بودن وابستگی در بیار چون خودت اذیت میشی بعد در ۸ماهی وحدود۱۸ماهگی بچه نمیخواد ...

اخه همیشه جلو شوهرم برمیگردن این حرف میزنن که یک هفته بدش دست من تربیتش کنم به خداشوهرم هیچی نمیگه ولی میفهمم که ناراحت میشه خب اگه خواهر برادرای شوهرمم اینجوری بگن راجب بچه من خب معلومه من ناراحت میشم یعنی من تربیت کردن بلد نیستم و...

من بچم جز بچه های سخته از روز اول وابسته بود و من وابستش نکردم به خدا دکتر رفت گفت باید باهاش کنار بیای اخلاقش اینه تا بزرگ تر بشه پس نمیتونم بچه رو تحت فشار بذارم به خاطر حرف بقیه

و اصلا هم بچم با اون شخص ارتباط خوبی برقرار نمیکنه تا میبینش ازش میترسه و اصلا نمیخنده بهش درصورتی که با بقیه راحت تره 

بهون‌ بگو که من و پدرش راجع به بچمون در دیدگاه های شخصی خودمون رو داریم و هرکسی باید فرزند ...

اره میخوام همچین چیزی بگم ولی خب یه جمله کوتاه باشه چون هرسری جلو شوهرم این حرف رو میزنه شوهرمم بیچاره هیچی نمیگه 

میخوام احترامشم داشته باشم ولی میخوام بفهمه که دخالت نکنه توی این موضوع

به خدا برام بسه اذیت های بچم نیش و کنایه شنیدن رو تحمل ندارم دیگه

اره میخوام همچین چیزی بگم ولی خب یه جمله کوتاه باشه چون هرسری جلو شوهرم این حرف رو میزنه شوهرمم بیچا ...

خب بجو خودمون عاقل و بالغیم و صلاح رندگیمونو‌ بهتر از دیگران میدونیم

اخه همیشه جلو شوهرم برمیگردن این حرف میزنن که یک هفته بدش دست من تربیتش کنم به خداشوهرم هیچی نمیگه و ...

میدونی بچه ت سخته خوب طبیعی اذیت کنه...اهمیت نده خودت  شاد نشون بده و از مادر بودنت لذت ببر..کلی کتاب هست بخونی کمکت کنه که کمی راحتتر کنار بیای

بعد کلا حتی بچه خوب باشه بازم چیزی میگن...

من برا دخترم دوچرخه خریدم طرف میگه وااا چرا براش خریدی تو این گرونی بچه بهونه گیری داری اصلا درک نمیکنه نمیگخ ۷ساله ش ..یا یه روز میگه چرا دخترت اینطور راه میره حالت ضربدری پاها میزاشت میدوید.منم‌گفتم ذوق میکنم اینطور راه میره خداروشکر نشون میده پاهاش سالم بدنش قوی 

میدونی بچه ت سخته خوب طبیعی اذیت کنه...اهمیت نده خودت  شاد نشون بده و از مادر بودنت لذت ببر..کل ...

اره خوبه این سری اینجوری جوابشو میدم میگم اگه لوس من عاشق همین لوس بودنشم عاشق همین اذیت کردناشم بچمه عشقمه همین که هست میخوای بخواه نمیخوای نخواه

اره خوبه این سری اینجوری جوابشو میدم میگم اگه لوس من عاشق همین لوس بودنشم عاشق همین اذیت کردناشم بچم ...

اره همیتطور...

ببین من دقت کردم مادرهای خودشون اعتماد بنفس دارن بجه رو با تمام دردسرهاش پذیرفتن راحتتر با حرف دیکران کنار میان..