2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا خوبی این روزا اینه حتی پولم داری جنس مورد نظرتو نمیتونی پیدا کنی ،باید بدی اشغال بخری 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
همه چی چی گرون نیست از اون قیمت طلا و دلار بگیر تا بستنی هزارتومنی ک کردن ۴ تومن

طلا خوب نگیر مگه طلا میخورین دلارم زیاد بهش کار نگیر  بستنی هم ۴ تومن خوبه مگه ۴ تومن چیزیه

کی بشه ازدواج کنه لطفا خدا
نه بابا الان مثلا چی خیلی گرونه ؟؟

هیچی هیچی ،فقط یه میوه فروشی میری،۲۰۰ ۳۰۰ باید حداقا بدی بیای بیرون ،ببین‌چقدر ارزونیه 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
هیچی هیچی ،فقط یه میوه فروشی میری،۲۰۰ ۳۰۰ باید حداقا بدی بیای بیرون ،ببین‌چقدر ارزونیه 

خوب میتونی کمتر بگیری  به هر حال ۲۰۰ ۳۰۰ هم چیزی نیس

طلا خوب نگیر مگه طلا میخورین دلارم زیاد بهش کار نگیر  بستنی هم ۴ تومن خوبه مگه ۴ تومن چیزیه

همون دیگه طرز فکرت اینه متوجه نمی شی، خیلی ها کاری به دلار و طلا ندارن ولی گرونی اونا باعث شده همون بستنی هزاری چهار برابر بشه 

خوب میتونی کمتر بگیری  به هر حال ۲۰۰ ۳۰۰ هم چیزی نیس

باشه بابا برو خوش باش، قول میدم تو همون ۲۰۰ ،۳۰۰ هم نمیتونی بگیری ،نمیدونم فقط چرا فازنفهمیدن داری 

همون دیگه طرز فکرت اینه متوجه نمی شی، خیلی ها کاری به دلار و طلا ندارن ولی گرونی اونا باعث شده همون ...

والا من نمیدونم چی مسگی قیمت طلا خوبه که همین هفته پیش بود واسه خواهرم گرفتیم سرویسشو