دریاm مدیر عضویت: 1399/04/10 تعداد پست: 202 عنوان مگه میشه ؟؟؟؟؟؟ | مشاهده متن کامل بحث + 172 بازدید | 24 پست مگه میشه یکی از کلیپ های چند دقیقه ای ادریس ابکر رو نگاه کرد و زار زار گریه نکرد ؟ کی بشه ازدواج کنه لطفا خدا 1399/06/05 | 12:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نینی_دخمل عضویت: 1399/05/26 تعداد پست: 51 نه بابا الان مثلا چی خیلی گرونه ؟؟ همه چی چی گرون نیست از اون قیمت طلا و دلار بگیر تا بستنی هزارتومنی ک کردن ۴ تومن
نونوانگور عضویت: 1399/04/04 تعداد پست: 5985 نه بابا الان مثلا چی خیلی گرونه ؟؟ هیچ همه چیز عالیه، نه گرونی هست نه تورمی هست ، همه چیز ارومه من چقدرخوشبختم خدایا شکرت به خاطر تموم داده ها و ندادههات
آبجیجون عضویت: 1398/10/29 تعداد پست: 21500 والا خوبی این روزا اینه حتی پولم داری جنس مورد نظرتو نمیتونی پیدا کنی ،باید بدی اشغال بخری این روزا از رو نداری عاشق و معشوق میشن من یه لیلیمیشناسم مهرشو از مجنون گرفت
دریاm مدیر استارتر عضویت: 1399/04/10 تعداد پست: 202 همه چی چی گرون نیست از اون قیمت طلا و دلار بگیر تا بستنی هزارتومنی ک کردن ۴ تومن طلا خوب نگیر مگه طلا میخورین دلارم زیاد بهش کار نگیر بستنی هم ۴ تومن خوبه مگه ۴ تومن چیزیه کی بشه ازدواج کنه لطفا خدا
آبجیجون عضویت: 1398/10/29 تعداد پست: 21500 نه بابا الان مثلا چی خیلی گرونه ؟؟ هیچی هیچی ،فقط یه میوه فروشی میری،۲۰۰ ۳۰۰ باید حداقا بدی بیای بیرون ،ببینچقدر ارزونیه این روزا از رو نداری عاشق و معشوق میشن من یه لیلیمیشناسم مهرشو از مجنون گرفت
دریاm مدیر استارتر عضویت: 1399/04/10 تعداد پست: 202 هیچی هیچی ،فقط یه میوه فروشی میری،۲۰۰ ۳۰۰ باید حداقا بدی بیای بیرون ،ببینچقدر ارزونیه خوب میتونی کمتر بگیری به هر حال ۲۰۰ ۳۰۰ هم چیزی نیس کی بشه ازدواج کنه لطفا خدا
آبجیجون عضویت: 1398/10/29 تعداد پست: 21500 طلا خوب نگیر مگه طلا میخورین دلارم زیاد بهش کار نگیر بستنی هم ۴ تومن خوبه مگه ۴ تومن چیزیه همون دیگه طرز فکرت اینه متوجه نمی شی، خیلی ها کاری به دلار و طلا ندارن ولی گرونی اونا باعث شده همون بستنی هزاری چهار برابر بشه این روزا از رو نداری عاشق و معشوق میشن من یه لیلیمیشناسم مهرشو از مجنون گرفت
آبجیجون عضویت: 1398/10/29 تعداد پست: 21500 خوب میتونی کمتر بگیری به هر حال ۲۰۰ ۳۰۰ هم چیزی نیس باشه بابا برو خوش باش، قول میدم تو همون ۲۰۰ ،۳۰۰ هم نمیتونی بگیری ،نمیدونم فقط چرا فازنفهمیدن داری این روزا از رو نداری عاشق و معشوق میشن من یه لیلیمیشناسم مهرشو از مجنون گرفت
دریاm مدیر استارتر عضویت: 1399/04/10 تعداد پست: 202 همون دیگه طرز فکرت اینه متوجه نمی شی، خیلی ها کاری به دلار و طلا ندارن ولی گرونی اونا باعث شده همون ... والا من نمیدونم چی مسگی قیمت طلا خوبه که همین هفته پیش بود واسه خواهرم گرفتیم سرویسشو کی بشه ازدواج کنه لطفا خدا
دریاm مدیر استارتر عضویت: 1399/04/10 تعداد پست: 202 والا من نمیدونم چی مسگی قیمت طلا خوبه که همین هفته پیش بود واسه خواهرم گرفتیم سرویسشو چی میگی کی بشه ازدواج کنه لطفا خدا