2777
2789
عنوان

عطر خریده سه میلیون😐🖐

| مشاهده متن کامل بحث + 3414 بازدید | 262 پست
منم پنجشنبه هفته پیش دوتا عطر خریدم شد یه تومن البته دروغ نگم نهصد و خورده یی استا بود تخفیف داد‌نهص ...

ادكلن يا عطر ميلي خريدي ؟!

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5285114/%d9%84%db%8c%d9%86%da%a9-%d8%ad%d8%b0%d9%81-%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%88-%d9%be%d8%b3%d8%aa-%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%af%d8%b1%d8%ae%d9%88%d8%a7%d8%b3%d8%aa%db%8c

من واقعا درک نکردم چرا باید سه میلیون عجیب باشه!خب من ندارم ارزون تر میگیرم ولی دیگه الان سه تومن چیزی نیست!بعدشم ماهی دو تا عطر که تموم نمیشه یکیش واسه بیشتر از یه سال جواب میده!

همه از نیسان میترسن من از ریپلای بدون لایک!اگه پست من کمکتون کرد ممنون میشم یه صلوات واسه مامانم بفرستید  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دیروزدوتاگرفتم ۴۵۰۰ 

تازه اومدم خواهربرادرم کلی فحشم دادن چراواسه. ما نگرفتی

لاناتی بوشم‌نمیره 

اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»
ی انگشترمیشه خرید لا اقل یا ی پلاک زنجیر یا ی گوشوار

شما میدونی طلا چنده؟؟؟؟؟ پلاک؟؟؟؟؟

طلا بدون اجرت الان گرمی یه میلیونه

3 میلیون میشه 3 گرم

با سه گرم عزیزم کوفتم بهمون نمیدن  

طلا بدون اجرت الان گرمی یه میلیونه 3 میلیون میشه 3 گرم با سه گرم عزیزم کوفتم بهمون نمیدن   & ...

من پریروز یدونه گوشواره کوچولو واسه سوراخ بالای گوشم خریدم2گرم شد2و400طلا گرمی1و50بود 

وقتی میام نی نی سایت خیلی احساس آرامش دارم چون حرفایی که نمیتونم ب نزدیکترین افراد بزنم اینجا با دوستای عزیزم دربارش حرف میزنم،،درسته ندیدمتون و نمیشناسمتون ولی دوستتون دارم ایشالله همه به هرچی آرزوی خوب دارید برسید❤❤❤

فقققققط اینو بگید شوخرش پولداره قبول چرا مادره نمیدونه شوهره دخترش پولداره رسواش کرده =نتیجه اخلاقیش اینه که اون اقا لابد اونقدی ک نیکی میگه پولدار نی

آنکس که بدم گفت بدی سیرت اوست 
شما میدونی طلا چنده؟؟؟؟؟ پلاک؟؟؟؟؟ طلا بدون اجرت الان گرمی یه میلیونه 3 میلیون میشه 3 گرم با سه گ ...

میذارم بیادپایین یکم بعد میرم بدون اجرت شو میخرم خخخخ فقط پوله باشه غمت نباشه ..مساله اینجاس ک پول نیس  شوخی

یا رب نظر توبر نگردد