fatemeh_f مدیر استارتر عضویت: 1396/10/05 تعداد پست: 9099 عنوان خانمایی که باشگاه بدنسازی میرفتین یلحظه میاین😘😘 155 بازدید | 31 پست سلام . دوستان میشه بگین برنامه شما تو باشگاه چجور بود یا اگه میشه عکس برنامه تون برام میفرستین میخوام بدونم تو هر جلسه چندتا حرکت میزدین و هر جلسه با چه دستگاه هایی و چه تعداد کار میکردین و شروع و پایان تون چطور بوده میشه کمک کنید لطفا لایک نکنین مرسی💝 1399/06/05 | 02:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fatemeh_f مدیر استارتر عضویت: 1396/10/05 تعداد پست: 9099 من واست فردا میفرستم مرسی عزیزم خیلی لطف میکنی😘 لطفا لایک نکنین مرسی💝
zahraoliaei عضویت: 1398/04/26 تعداد پست: 14359 من هرروز ی عضله دارمفقط سینه با پشت بازو باهمهزیر بغل با جلو بازوباقیش جداسپا ی روز باسسن ی روزسرشونه ی روز همسرم دلیل من است. 💜🌱
fatemeh_f مدیر استارتر عضویت: 1396/10/05 تعداد پست: 9099 میخوای لاغر شی یا چاق شی فرقی نمیکنه میخوام بدونم برنامه لاغری چجوریه چاقی چجوریه. شما برنامه دارین؟برای یکماه بهتون برنامه کلی میدادن یا هر جلسه ؟ لطفا لایک نکنین مرسی💝
parnian128 عضویت: 1399/01/10 تعداد پست: 715 واسه چی میرفتی عزیزم کلا ورزش رو دوست دارم میخواستم بدنم ماهیچه ای بشه وچربی نداشته باشه
شکلاااااات عضویت: 1399/01/01 تعداد پست: 12247 من حرکتا رو بهم باد میداد کاغذی نبود. یادش بخیر 😢😢روزی سه ساعت به امید مربیم که ببینمش دوباره و لاغری ورزش میکردمالان تو خونه بهم مزه نمیده 😑😑😑😑 دمت گرم 😊😊از اینکه بهم خیانت کردی. با دختری که میشناختم ریختی روهم. خداروشکر شناختمت 😊خدیا تنها کسی که دوستش دارم فقط تویی😍🙏
mi_noo عضویت: 1399/04/17 تعداد پست: 944 فرقی نمیکنه میخوام بدونم برنامه لاغری چجوریه چاقی چجوریه. شما برنامه دارین؟ برای یکماه بهتون برنامه ... برای ۱ماه من واسه اینکه لاغر کمم میرم منم فردا عکسشو برات میفرستم حرکتا یا ۳تا ۱۵تاس یا ۳تا ۲۰ البته باید مربی هیکلتو ببینه و برنامه بده
fatemeh_f مدیر استارتر عضویت: 1396/10/05 تعداد پست: 9099 من هرروز ی عضله دارم فقط سینه با پشت بازو باهمه زیر بغل با جلو بازو باقیش جداس پا ی روز ب ... یعنی یروز میری سینه مثلا پرس سینه و جلو سینه و پشت سینه با پشت بازو میزنی؟ خب چه تعداد میزنی با سن چه حرکاتی میزنی؟ لطفا لایک نکنین مرسی💝
parnian128 عضویت: 1399/01/10 تعداد پست: 715 ولی برنامه من سنگینه یعنی نمیتونی یکدفعه انجام بدی من بعد از ۱ سال این برنامه گرفتم که بدنم به ورزش سنگین عادت کنه
fatemeh_f مدیر استارتر عضویت: 1396/10/05 تعداد پست: 9099 برای ۱ماه من واسه اینکه لاغر کمم میرم منم فردا عکسشو برات میفرستم حرکتا یا ۳تا ۱۵تاس یا ۳تا ۲۰ البته ... ممنون میشم عزیزم برنامه ات بفرستی ببینمراستی چقدر هزینه برنامه دادین لطفا لایک نکنین مرسی💝