ازتون میخام این اسکرین ها رو که چت یه دخترو پسر هست رو بخونید و نظر و برداشتتون از دو طرف رو بگید،،،، پیچیدگی خاصی نداره که بخام توضیح بدم اگر سـوالی بود بپرسید عزیزای دلم
کوله بار گناهانم بر دوشم سنگینی میکرد،ندا آمد بر در خانه ام بیا آنقدر در بکوب تا در برویت وا کنم.وقتی بر در خانه اش رسیدم هیچ در بسته ای ندیدم،هر چه بود باز بود.گفتم خدایا بر کدامین در بکوبم؟ ندا آمد: این را گفتم که بیایی،وگرنه من هیچ وقت درهای رحمتم را بروی تو نبسته بودم.کوله بارم بر زمین افتاد و پیشانیم بر خاک...مهربــــان خـــدایم دوســــتت دارمـــــ
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اره انگار پسره مقصره ولی نگفت موضوع از چی قراره کاش بگه استارتر
کاش وقتی خرتون از پل گذشت فراموش نکنین اون پل رو کی واستون ساخت :).حالا شاید هر انسانی جایز الخطا باشه..ولی هر خطایی جایزالعفو نیست:)).تو کل زندگیم یا دارم بند کفشامو گره میزنم!یا گره هندزفریمو باز میکنمگفتیم چشم سیاه جذابه! شما چرا قلباتون سیاه شد!؟
قربونت برم چندین ماهه این صحبتا رو میکنه بیخیال نمیشه
نمیگی دعوا سر چی بوده
پسر شغلش چیه
کوله بار گناهانم بر دوشم سنگینی میکرد،ندا آمد بر در خانه ام بیا آنقدر در بکوب تا در برویت وا کنم.وقتی بر در خانه اش رسیدم هیچ در بسته ای ندیدم،هر چه بود باز بود.گفتم خدایا بر کدامین در بکوبم؟ ندا آمد: این را گفتم که بیایی،وگرنه من هیچ وقت درهای رحمتم را بروی تو نبسته بودم.کوله بارم بر زمین افتاد و پیشانیم بر خاک...مهربــــان خـــدایم دوســــتت دارمـــــ
قربونت برم چندین ماهه این صحبتا رو میکنه بیخیال نمیشه
پس چرا برنمیگردی؟ناز کشیدن هم حدی داره چرا ادامه میدی؟تو ام دوسش داری نه؟
کاش وقتی خرتون از پل گذشت فراموش نکنین اون پل رو کی واستون ساخت :).حالا شاید هر انسانی جایز الخطا باشه..ولی هر خطایی جایزالعفو نیست:)).تو کل زندگیم یا دارم بند کفشامو گره میزنم!یا گره هندزفریمو باز میکنمگفتیم چشم سیاه جذابه! شما چرا قلباتون سیاه شد!؟
اره انگار پسره مقصره ولی نگفت موضوع از چی قراره کاش بگه استارتر
اگه نگه،ک انگار هممون رو گذاشته سرکار
یا میخواد به یه چیزی برسه و یه کاسه ای زیر نیم کاسس
دختر خیلی قویه و نمیزاره گسی به بازیش بگیره
دختره باید بگه اگه عاشقمی بیا خوستگاری
من میدونم که خدا خیلی مهربونه میدونم که خدا یروز یه نعمت بزرگ در برابر صبر هامون میده و مطمنم در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم به لطف خدا خواهد افتاد😍❤ ...اسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین ...محرم شروع و شد من در خانه چرا .. حسین جانم ....به خونه برگردیم خونه آغوش حسینه مگنه؟ ..به خونه برگردیم .خونه بین الرحمینه مگنه؟ ..منه ویرونه اربعین میرسم خونه ....بده سامونم اربعین خونه میمونم🖤🖤🖤
پسر یا عاشقه یا میخواد به یه چیزی برسه و یه کاسه ای زیر نیم کاسس دختر خیلی قویه و ن ...
اگه بدرد نخور باشه
بیاد خواستگاری چیکار
مهساجان بگو مشکلت چیه ما هم شاید بدونیم چیکار کنی بهتره شاید کات کردن گزینه خوبی نبود