2777
2789
عنوان

من امروز رژیم بودم اینارو خوردم

484 بازدید | 42 پست

از ساعت نه شب تا دوازده ظهر فقط آب و چای سبز خوردم 

بعد دوازده ی کاسه سوپ جو خوردم برا نهار حدود ده قاشق ماکارونی کم روغن خوردم (ما ماکارونی رو با سینه ی مرغ درست میکنیم)در طول روز چهارتا خرما و سه تا گردو خوردم ی جا نخوردما 

برا شام هم ی کاسه سوپ جو حساب کردم ۱۴۰۰کالری بود تقریبا البته بدون گردو ها 

فک کنم با گردو ۱۵۰۰ بعد دیگه از نه شب هیچی نخوردم فقط چایی آب 

می‌خوام پنج کیلو لاغر شم فردا هم میرم پیاده روی 

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )

صبحانه چی ؟؟؟

رژیم فست گرفتم ک صبحانه ندارع از هشت شب تا ۱۲ظهر فقط میتونی آب و دمنوش و چایی بخوری ولی از دواز تا هشت عصر نمی‌دونم چقدر کالری باید بخورم 

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رژیم فست گرفتم ک صبحانه ندارع از هشت شب تا ۱۲ظهر فقط میتونی آب و دمنوش و چایی بخوری ولی از دواز تا ه ...

اشتباه نکن 

درست رژیم بگیر 

صبحانه بخور ناهار شام کمتر .

۵ کیلو وزنی نیست بخوای کم کنی فست بگیری 

الحمدلله رب العالمین ...
اشتباه نکن درست رژیم بگیر صبحانه بخور ناهار شام کمتر .۵ کیلو وزنی نیست بخوای کم کنی فست بگیری

هله هوله نخوری کیک و شیرینی و چربی سرخکردنی حذف کنی 

برنج و نون و ماکارونی کمتر بخوری ۱۰ کیلو کم میکنی

الحمدلله رب العالمین ...
اشتباه نکن درست رژیم بگیر صبحانه بخور ناهار شام کمتر .۵ کیلو وزنی نیست بخوای کم کنی فست بگیری

اراده ندارم متاسفانه و وقتی اینجوری میکنم واقعا قند خونم میوفته طاقت نمیارم ولی از اول ک هیچی نمی‌خورم واقعا اوکی هستم 

امروز اصلا اذیت نشدم 

درحالیکه روزای قبل صبحانه می‌خوردم اونم ب مقدار زیاد زود زود گرسنم میشد هی ی چی می‌خوردم 

هله هوله نخوری کیک و شیرینی و چربی سرخکردنی حذف کنی برنج و نون و ماکارونی کمتر بخوری ۱۰ کیلو کم میکن ...

اره به هوله خیلی کم میخورم 

ی بار پارسال فقط قند و تنقلات کارخونه ای رو حذف کردم سه کیلو راحت کم کردم با اینکه نهار شام صبحانه می‌خوردم ولی بعد ول کردم بشدت عجیبی پرخور شده بودم هرچی هم میخورم ی ساعت بعد دلم ضعف می‌ره ولی امروز اصلا اینطور نبودم 

بدنت کم میاره دو سه روز دیگه

ایشالله ک ادامه بدم 

چرا کم بیاره پس روزه رو چطور میگیریم؟؟تازه آب و دمنوش میشه خورد 

فست شکموتر ت میکنه ها ولعت به خوردن دوبرابر میشه

نه اصلا امروز اتفاقا مث روزه چون برام تعیین شده بود. هیچی نباید بخورم اصلا فکرم سمت خوراکی ها نرفت با اینکه دیروز از فروشگاه همسرم کلی تنقلات خریده بود حالا روزای دیگه میرفتم میومد چندتا دونه می‌خوردم