2777
2789
عنوان

اسکریـــــن شـــــــاتـــــ

| مشاهده متن کامل بحث + 959 بازدید | 92 پست

مشکلات رو نیندونم چیه ولی پسره واقعا دوسش داره و دختره از دستش ناراحته چرا؟

کاش وقتی خرتون از پل گذشت فراموش نکنین اون پل رو کی واستون ساخت :).حالا شاید هر انسانی جایز الخطا باشه..ولی هر خطایی جایزالعفو نیست:)).تو کل زندگیم یا دارم بند کفشامو گره میزنم!یا گره هندزفریمو باز میکنم  گفتیم چشم سیاه جذابه! شما چرا قلباتون سیاه شد!؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر باید بیخیال بشه  دختره به دردش نمیخوره

اتفاقا همین دخترا خوبن

نه اونایی ک شلن

کوله بار گناهانم بر دوشم سنگینی میکرد،ندا آمد بر در خانه ام بیا آنقدر در بکوب تا در برویت وا کنم.وقتی بر در خانه اش رسیدم هیچ در بسته ای ندیدم،هر چه بود باز بود.گفتم خدایا بر کدامین در بکوبم؟ ندا آمد: این را گفتم که بیایی،وگرنه من هیچ وقت درهای رحمتم را بروی تو نبسته بودم.کوله بارم بر زمین افتاد و پیشانیم بر خاک...مهربــــان خـــدایم دوســــتت دارمـــــ
پسر باید بیخیال بشه  دختره به دردش نمیخوره

این همه میگه دوست دارم ولی معلوم نیست چیکار کرده دختره ناراحته ولی ناراحتی ام حدی داره فک نکنم دیگه بهش رو بده

کاش وقتی خرتون از پل گذشت فراموش نکنین اون پل رو کی واستون ساخت :).حالا شاید هر انسانی جایز الخطا باشه..ولی هر خطایی جایزالعفو نیست:)).تو کل زندگیم یا دارم بند کفشامو گره میزنم!یا گره هندزفریمو باز میکنم  گفتیم چشم سیاه جذابه! شما چرا قلباتون سیاه شد!؟ 
این همه میگه دوست دارم ولی معلوم نیست چیکار کرده دختره ناراحته ولی ناراحتی ام حدی داره فک نکنم دیگه ...

اتفاقا پسرا واسه دخترای این مدلی جون میدن

کوله بار گناهانم بر دوشم سنگینی میکرد،ندا آمد بر در خانه ام بیا آنقدر در بکوب تا در برویت وا کنم.وقتی بر در خانه اش رسیدم هیچ در بسته ای ندیدم،هر چه بود باز بود.گفتم خدایا بر کدامین در بکوبم؟ ندا آمد: این را گفتم که بیایی،وگرنه من هیچ وقت درهای رحمتم را بروی تو نبسته بودم.کوله بارم بر زمین افتاد و پیشانیم بر خاک...مهربــــان خـــدایم دوســــتت دارمـــــ
عیبی نداره جونم 

مهسا جان میشه بگی مشکلات چیا هستن؟پسره به حضرت فاطمه اینا قسم خورده دروغ که نیست ب

اتفاقا پسرا واسه دخترای این مدلی جون میدن

دیدم که میگم بعد از یه هفته میگه میخوای بری جلوت بازه درم پشت سرت ببند

آویزونی گریزونه گریزونی آویزونه  نمیشه نظر داد چون دلایل دختره رو برای کات کردن نمیدونیم

دقیقا باید بدونیم چرا جدا شدن شاید بخاطر یه چیز مهم هست شاید هم به خاطر یه چیز پیش پا افتاده و بی ارزش