دخترم وزنش خیلی کمه ۴ سال و یک ماهشه....۱۲ کیلو و قد ۹۸..دورسرش جدید نگرفتم فک کنم۴۹..دنیا اومد ۲۶۵۰ بود فوق تخصص اطفال که بردم گفت نرماله طبق وزن تولد.ازمایش ها گرفتن و تست عرق هم گرفتن میگن مشگلی نداره....شیر اینفاترینی و نوترینی وسیمیلاک و.....و هرمکملی که فکرشو بکنید دادم بهش ولی نگاش که میکنم قلبم میگیره که چرا انقد ظریفه...تا حرف نزنه و کسی زبون و هوشش را نبینه فک میکنن دوسالشه ..دیگه نمیدونمچیکار کنم...دیشب تمام وقت به دخترم فک میگردم خوابم نمیبرد...فردا هم بچه ی دومم دنیا میاد ولی ذهنم مشغوله دخترمه😢😢😢
کلمه ی خوشبحالت از نظر من پراز انرژی منفیه لطفا استفاده نکنید...
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
وای باورکن گفتی ظریف دلم رفت! عزیزدلم این ک خیلی خوبه دختر ظریف و باهوش باشه، دیگه چی از خدا میخای،توروخدا سلامتیشو دست کم نگیر،همین الان شکر خدا رو بجا بیار.
عضو گروه آبی (چالش رؤیایی بامداد خمار)، وزن اولیه 80، وزن الان ۷0 و......وزن فرداهایم ۶۰😆😎من در حال کم کردن وزنم نیستم دارم از شررررررش خلاص میشم! و دیگه حاضر نیستم برگردم و چاق بمونم.