2777
2789
عنوان

دلم برا شوهرم خیلی میسوزه

1106 بازدید | 55 پست

تازگیا خونه خریدیم و حسابی رفته زیر بار قرض و وام و...

از طرفی موعد اجاره مون شده و صاحب خونه میگه پاشید.از اون ور فروشنده ی خونمون میگه تا کامل تسویه نکنید خونه رو بهتون تحویل نمیدم.وام مسکنمون هم تا آخر ماه طول میکشه اماده بشه.با ی بچه چهار ماهه موندیم چیکار کنیم تو این شرایط.

همش میترسم شوهرم از غصه طوریش بشه

خدا بحق امام حسین کمک کنه بهمون

خدایا هزار مرتبه شکرت که ی دختر سالم بهم دادی

میفهمم چی میگی 

ایشالله مشکلتون حل بشه

عقدکردم💙برای اینکه بعد عروسیمون تو ارامش زندگی کنیم و عاقبت بخیر بشیم یه صلوات بفرستین سختی زیاد کشیدم انشالله به حاجت دلتون برسین🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیرم سوره واقعه رو بخون ایشالله مشکلت حل میشه ازجایی که فکرشونمیکنی جورمیشع

ازبچگی دوس داشتم پرنسس باشم👸😁الانم یه پرنسسم ولی با پرنسسای والت دیزنی فرق دارم 😑مث اونا رفتار میکنم ،مث اونا لباس میپوشم،اماهیچ وقت نمیتونم مث اونا عشق و تجربه کنم ،هیچ وقت نمیتونم تو قصر زندگی کنم 💒چون من تو دنیای واقعیم که هیچکدوم ازینا وجود نداره ن مرد قوی وجذاب و عاشق و ن قصر زیبا😁ولی من خودمو همیشه پرنسس میدونم اونم یه پرنسس واقعی و تنها،(با مرسانا و شوخرررر گاو خیالیم براهمیشه خداحافظی کردم و وارد دنیای واقعیم شدم)😁پرنسس نی نی سایتتونم😂👸

خب با صاحب خونتون صحبت کنید ازش وقت بگیرید

یه شیرازی اصیل .عاشق کشورم هستم .همه جای ایران سرای من است .عاشق مردمم هستم .خدا حواسش به شیعه و آقامون هست هیچ وقت شک نمیکنم

تو این وضعیت کرونا اصلا صاحبخونه نمیتونه جوابتون کنه....برید اتحادیه

در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد.              انتقالی شغلیمو گرفتم و  نامزد شدم و اینکه صاحب یه خونه ی عالی و شیک شدم.  
خب عزیزم چ اجباریه وقتی پولشو ندارید ب زور خونه بخرید با قرض و وام

اگه تو شرایط ما بودی واقعا اجبار بود.دوسال دیگه با این پول خونه رهن هم نمیشه کرد

خدایا هزار مرتبه شکرت که ی دختر سالم بهم دادی

ایشالا که زودتر مشکلتون حل بشه.

وزن شروع:70/800،وزن اولیه:68،وزن جدید:61/400،وزن 99/2/28: 61،وزن 99/3/11: 60/700،وزن 99/4/8: 58/500،وزن 99/5/5: 57/300،وزن هدف: به هدفم رسیییییییییدم.💪💪💪💪.خواستن توانستن است💪💪💪💪*با تشکر فراوان از الهه جون و سرگروه های عزیز😍😍😍

با تمام وجود میفهممت

من این مرحله رو گذروندم

الان تو مرحله ای هستم که تو خونه ی خودمونیم

داریم قسط میدیدیم

و یه عالم بدهکاری خرده ریز که خدا میدونه چطکر باید بدیم

هزینه زایمانمم نمیدونم قرار چطور جور بشه

منم خیلی دلم برای همسدم میسوره

دیگه اون ادم سابق نیست